|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλως ηρθες!!!
και εγω julidochromis θελω να βαλω ειναι πανεμορφα ψαρακια..επισης κοιταξε και τα neolamprologus brichardi εμενα μου αρεσουν και αυτα ![]() ------------------------- καλα τα kipili ειναι τελεια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 26-05-11 στις 21:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ξύλα θα τα πλύνω οσο πιο πολυ μπορω αλλα δεν νομίζω να δημιουργήσουν προβλημα ενα ξύλο είναι ολο κ όλο που θα εχει και μια τρυπα για κρυψώνα
![]() Φιλε δημητρη τα neolamprologus brichardi μου άρεσαν επιτελους! το θέμα είναι που θα τα βρω τωρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Θεσσαλονικη πρεπει να εχει αν κατεβεις καμια φορα...
|
||||
|
||||
![]()
tnick μην αγχωνεσαι και εγω εχω τρεις επιλογες
1.julidochromis transcriptous ή julidochromis regani kipilli 2.neolamprologus brichardi οποτε αν τελικα δεν καταφερουμε να βρουμε τιποτα εκει κοντα παραγγελνουμε μαζι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό ενυδρειο 200 λίτρων | Dionysis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 08-01-11 19:44 |
Γνωμες και συμβουλες για ενυδρειο με πετρες... | bros5 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 04-12-09 09:35 |
ΖΗΤΑΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΨΑΡΙΑ | antonis_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-05-08 15:03 |
ενυδρειο μαλαουι-συμβουλες | kanarini | Malawi | 6 | 11-02-08 11:48 |
ενυδρειο apistogamma..συμβουλες-προτασεις! | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 27-02-07 10:51 |