|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με μεγαλη μου εκπληξη, διαπιστωσα χτες οτι βγηκε ενα απροσδοκητο θετικο απο το ατυχηματακι με την θερμοκρασια.
ΟΛΕΣ οι γαριδες blue pearl μεσα στο 300αρι, που εφεραν το ακινδυνο παρασιτο Vorticella, θεραπευτηκαν !! ξαφνικα βλεπω οτι καθαρισαν απο τα σκουληκια τα βραγχια ολων των γαριδων !! |
|
||||
|
||||
![]()
καθε εμοδιο σε καλο
![]() μια χαρα Αλεξανδρε |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ελεος!
![]() ε θεραπεια στους 35 δεν νομίζω να εκανε κανείς ! |
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε και βαλε (οχι σε γαριδες ομως να λεμε και του στραβου το δικιο)
|
||||
|
||||
![]()
Κατι παρομοιο, με απωλειες ομως εζησα πριν περιπου ενα χρονο στο μοναδικο ενυδρειο τροπικου υφαλου που εφτιαξα στη ζωη μου.
Κι ομως με θερμοκρασια 35 βαθμων κελσιου παρακαλω, εχασα μονο τα μισα μου κοραλια!!...(υπερ-ευαισθητοι οργανισμοι). Ξενερωσα, πουλησα οτι σωθηκε και παρατησα την αλμυρα για παντα. Τα ζωντανα υποφερουν, και οτι αντεξει θα αντεξει αν η εκθεση του σε τετοια θερμοκρασια διαρκεσαι οσο λιγοτερο γινεται. Αν διαβασετε γυρο απο την υπερθερμανση του πλανητη και κατα συνεπεια των θαλασσων, θα δειτε ποσο επικινδυνο ειναι 1 με 2 βαθμους ανοδος θερμοκρασιας εστω... ..παγοβουνα λιωνουν, κοραλιογενεις υφαλοι ξερενονται κτλπ... Ουτε στον εχθρο σου φιλε μου Αλεξ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ρε παιδια, αυτο σκεφτηκα κι εγω.
Τυχαιο το συμπερασμα αλλα ακυρο ...κανεις λογικος δεν θα ρισκαρε να βαλει τις γαριδες του στους 35* για να κανει θεραπεια σε ενα ακινδυνο παρασιτο ! ![]() Απο την αλλη, ο,τι ξερουμε καλο ειναι... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπολογισμος gh μεσω ppm | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 05-02-11 14:37 |
αναγνωριση ενος καβουρα... και ενος εξωγιηνου! | karxarini | Μεσογειακό | 6 | 16-12-10 16:56 |
pet shop για αγορα μεσω internet | faniskriti | Ιστοσελίδες στο Internet | 8 | 21-09-10 13:12 |
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΟΥ??? | targas21 | Greek Aquarist's Boards | 2 | 17-01-05 05:17 |