|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι σε pc stores τα βρισκεις στην Στουρναρη ή στο internet. Δεν ειναι κουμπωτα, τα πιανουν οι βιδες που πιανουν και τα ανεμιστηρια. Εχει φωτο στην κατασκευη του λινκ πιο πανω.
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον controller τον περιμενουμε κινεζος γαρ ανεμιστηρακια πηρα 4 60 http://www.plaisio.gr/Computers/Tuni...0mm-L-XR1R.htm αλλα δε νομιζω να καλυψουν κανω λαθος?Μηπως να στριμωξω και 2 80 απο πανω η θα υπαρχει προβλημα με την συνδεσμολογια και το τροφοδοτικο η δεν εχει σημασια??
Η να παρω αλλα 2 ιδια?? |
|
||||
|
||||
![]()
Παρηγγειλα και αλλα 2 και πλεον ειμαι στα 6 60αρια και μια τελευταια διευκρινηση να τα βαλω ολα να ριχνουν αερα? η να βαλω και 1 η 2 να βγαζουν αερα???
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε 135λτ εχω βαλει 3 8αρια. τα εχω ολα να βαρανε μεσα. αμα εχει απο καπου να βγαινει ο αερας // πχ τρυπα για καλωδια, ταιστρα// βαλτα ολα να βαρανε μεσα. ....γνωμη μου....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Delta66 και klipitiklopos ενα μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια και για τα thread κατασκευης και συνδεσμολογιας γιατι αλλιως δε τον γλυτωναμε τον πυροσβεστηρα και την κακαβια ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια diy μαστορες | GODLIGHT | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 01-02-11 22:41 |
τη βοηθεια σας | arkoudoulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-01-11 22:49 |
Μια βοηθεια !!! | gmavro | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-12-09 13:32 |
βοηθεια!!! | mitsos1969 | Φωτογραφίες μελών | 1 | 21-03-09 09:42 |
ΑΡΧΗ!ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-10-08 00:12 |