|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, είναι κρίμα να βάζεις σε ενυδρείο ζωντανά τα οποία δεν είσαι σίγουρος πως μπορείς να τα διατηρήσεις ζωντανά. Καλύτερα να αποφεύγουμε πειράματα σε ζωντανούς οργανισμούς...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Το σφουγγαρι επομενο ειναι αφου μυριζει να ψοφησε. Αμμωνια μετρας ποτε;
Παντος συγνωμη κιολας αλλα η εικονα του ενυδρειου ειναι απογοητευτικη στην φωτο και πιστευω οτι φορτωνεις το ενυδρειο σου με οργανισμους που βρισκεις και σιγουρα δεν κανουν για τοσο μικρο συστημα. Λιγη αυτοσυγκρατηση θελει και να το παρεις πιο σιγα το πραγμα, με περισσοτεροζωντανο βραχο, καλο εξοπλισμο και πολυ λιγα (συμβατα στα λιτρα σου) ζωντανα. |
|
||||
|
||||
![]()
ε την άλγη την αφηνω επιτηδες γιατί αρεσει στις γαρίδες μου
το χω καθαρίσει βεβαια μπροστά αλλα στα πλάγια και πίσω την άφησα το ενυδρείο έχει ναύτιλους , γαρίδες και ανεμώνες δεν εχω βάλει ψαράκια μεσα γτι ειναι λίγα τα λίτρα τον αστερία τελικά τον γύρισα πίσω γιατί ήταν αρκετά μεγάλος και τον λυπήθηκα που έκοβε βόλτες δυστηχώς το σφουγγάρι μάλλον πέθανε αν και το άφησα και αυτό στη θάλασσα. Επίσης όλους τους οργανισμούς τους πιάνω απο θάλασσα κοντά στο σπίτι μου και οι αλλαγές γίνονται με νερό θάλασσας οπότε η ποιότητα του νερού ειναι ιδανική το ενυδρείο ειναι γεμάτο ζωντανό βράχο (περίπου 40% του όγκου) Αμμωνια εννοείται πως μετράω . ευχαριστώ για την απάντηση diver |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις καμια φωτο απο τους ναυτιλους?? που τους βρηκες και τι τους ταιζεις?
|
||||
|
||||
![]()
λάθος δικό μου σορρυ ερημίτες εννούσα που ειναι δυσκολο να μην βρεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι ερημιτες ειναι και χρησιμοι και καταλληλοι για τα λιτρα σου.
Απο δω και μπρος ομως καλυτερα δεν θα ειναι, πρωτα να ρωτας και μετα να βαζεις τεραστιους αστεριες και σφουγγαρια ..και οχι το αντιθετο; ![]() Αποκλειεται να ψοφησε το σφουγγαρι, να θολωσε ολο το ενυδρειο και να μην μετρησες καθολου αμμωνια ! Εχεις το πλεονεκτημα να εχεις τη θαλασσα διπλα οποτε με το παραμικρο αλλαγη νερου ![]() Τα ιδια εκανα κι εγω παλια (πολυ παλια ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το σφουγγάρι το είχα βάλει απόγευμα στο ενυδρείο και την επόμενη το πρωί ήταν θολό. δεν πρόλαβα να μετρήσω αμωνία η κατι τέτοιο. εγινε γρηγορα η ζημιά
μάλλον το σκότωσε ο φίλος που το ψάρεψε γιατί έσκαψε με το μαχαίρι γυρω γύρω αλλά παίζει να το κοψε τελικά. ε τωρα για τον αστερία τον είδαμε εκει που πθηγαίναμε και τον βουτήξαμε . Δεν ετυχε να συναντήσω αλλον σε τετοιες διαστάσεις (δε πιστεύω να με περίμενε να ρθω να σας ρωτήσω και να παω πίσω να τον ψαρέψω ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απαιτήσεις ψαριών | fh84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 03-11-09 00:32 |
Διατροφικές απαιτήσεις | gaitan_chris | Μεσογειακό | 1 | 30-03-09 21:51 |
Απαιτήσεις για ζωοτόκα | sifo | Ζωοτόκα | 2 | 01-05-06 11:52 |