|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα ότι μπορείς άνετα να συνδυάσεις τα τροφέους με ένα είδος γοβιών της Τανγκανίκα (Eretmodus, Tanganikodus, Spathodus). Εξαρτάται βέβαια πάντα απο το μέγεθος του ενυδρείου σου
![]() (δεν μας κάνεις και μια παρουσίαση?) το τι έχουν δει τα μάτια μας, άστο καλύτερα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο το χω αφησει στο μαγαζι και περιμενω να αλλαξω σπιτι ωστε να μην το μετακινω συνεχεια και γινει και καμια στραβη...700 λιτρα θα ειναι παντως και σκεφτομαι ακομα τι θα εχει μεσα απο αφρικανες σιγουρα ταγκανικες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό φίλε να εγκατασταθείς και
με 700άρι μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα. (τους συνδυασμούς με άξονα τα tropheus τους είπαμε. Αν σ'αρέσει κάτι άλλο το ξανασυζητάμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να εισαι καλα κλεο,κοντευει η ωρα....ειμαι σε διλημα γιατ μαρεσουν και τα φροντοσα που πανε απευθειας σε αλλη κατηγορια!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φροντόζες ε (μεγάλο μου απωθημένο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί δε τις έχεις πάρει ακόμα?
Εγώ σκέφτομαι φροντοζες αλλά επειδή η κίνησή τους είναι κάπως "βαρετή"που Λεό ο λόγος θα ήθελα και κάτι άλλο με έντονα χρώματά και περισσότερο κίνησή όπως τα τροφεους.δε ξέρω αν ισχύουν τα παραπάνω αλλά κάπως έτσι τα έχω στο μυαλό μου. |
|
||||
|
||||
![]()
ισχυουν ισχυουν...
![]() σοβαρα τωρα παιζει ρολο και το μεγεθος..ποσο κινητικοι μπορει να ειναι αυτοι οι γιγαντες ακομη και σε 600 λιτρα?? με ενα χτυπημα της ουρας εφτασαν στο αλλο ακρο. τα τροφεους μονο μια λεξη μπορει να τα περιγραψει σωστα. ΑΕΙΚΙΝΗΤΑ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-05-11 στις 01:45 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν θέλεις πολύ κίνηση (έως νευρασθενική ![]() οι φροντόζες όμως έχουν μια ασύγκριτη μεγαλοπρεπή ομορφιά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συμβιωση... | G.GEORGIA | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 19-08-10 16:57 |
ΣΥΜΒΙΩΣΗ | ducatisti | Malawi | 2 | 22-07-09 17:11 |
Απροσδοκητοι θανατοι Τροφεους..... | Pritanis | Tanganyika | 11 | 28-02-06 16:11 |
τροφεουσ | faxkosit | Tanganyika | 1 | 23-03-05 18:13 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |