|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
O συδυασμος ειναι οντως ταιριαστος και τα λατρευω αυτα τα ψαρια ! Τα paradise σε πουλανε και σε αγοραζουνε με ενα βλεμμα μονο. Πανεξυπνα και πολυ ομορφα πλασματα και με ιδιαιτερο χαρακτηρα και εμφυτη περιεργεια σαν τους μονομαχους και ακομα περισσοτερο.
Τα WCM τα ειχα απωθημενο και σαν πρωτη εικονα με ενθουσιασαν τοσο που σκεφτομαι να τα επιλεξω για το 300αρι μου και το νεο layout που θα στησω το καλοκαιρι. Οπως λεει και ο dimis ομως, λαθος εποχη διαλεξα. Ενα προβλημα επιπλεον ειναι οτι το ballast βρισκεται στο καπακι του ενυδρειου και θα σηκωνει θερμοκρασια. Θα παιδευτω λιγο το καλοκαιρι αλλα με ανεμιστηρακια και σε συδυασμο με το aircondition πιστευω οτι θα τα καταφερω. Το ενυδρειο δεν ειναι aquascape ! δεν με ενδιαφερει τι μορφη θα παρει. Θελω να γινει απλα μια φυσικη ζουγκλα και αν βγαλει και αλγες....καλοδεχουμενες θα ειναι. ![]() Βαρεθηκα τα δυσκολα...θελω ευκολα-οικονομικα ενυδρεια με νερο βρυσης, μετριο φωτισμο, χωρις θερμαντικα και με ψαρια και γαριδες ευκολα και ανθεκτικα. Αρχισα ηδη και ξεστηνω τα μικρα. Θα μεινω με τα 300-200-96... ενα βιβαριουμ και....... μια λιμνουλα στο μπαλκονι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι πολύ όμορφο και φυσικότατο το στήσιμο.Θα είναι χαλαρωτικό το να το κοιτάει κανείς το βραδάκι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωαραία ιδέα, βλέπω τα WCM είναι φουσκωμένα, σίγουρα θα έχεις γέννες και μπορεί να δεις και μικρά μέσα στη ζούγκλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αχ βρε Αλέξανδρε!!! Αληθινός καλλιτέχνης, αφήνεις πραγματικά την φυσικότητα να "μιλήσει"!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλωση ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ναι οκ, μεχρι την επομενη πετρα ή ριζα που θα σε εμπνευσει και θα τρεχεις στα πυροσβεσταδικα... ![]() οπως και να χει ωραιο στησιμο,σαφως και φαινεται πως δεν επιδιωκεις το καλυτερο σου αλλα η εμπειρια και η αισθητικη φαινεται.. |
|
|||
|
|||
![]()
Eυχαριστω παιδια !
Ολα εγιναν για τα paradise. Ξανα ειχα πριν χρονια ενα ζευγαρι και τα αγαπησα πολυ. Ημουν ατυχος ομως γιατι δεν προλαβα να τα χαρω...τους εκανα ευθανασια τοτε λογω φυματιωσης και ραγισε η καρδια μου. Το ενυδρειο αυτο το προοριζα για CRS γαριδες αλλα βλεποντας ποσο δυσκολες ειναι και ποσο προσοχη θελουν, ειπα να αλλαξω πλευση. Θελω ενα ρεπο που εχω να μην ασχολουμαι ολη μερα με τα ενυδρεια.Αυτο το στησιμο ειναι απλο...βγαζεις νερο-βαζεις νερο =τελειωσες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντεξες τελικα βρε μπαγασα εεεε?
![]() Και μην κοροιδευεις τον κοσμο οτι θελεις ευκολα ενυδρεια...απλα θελεις ΚΑΙ ευκολα ενυδρεια ![]() Πανεμορφα ψαρακια.. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι ξεφευγεις απο της κατσαριδες γκουχου γκουχου γαριδες ηθελα να πω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο είναι. Μπράβο πάλι....Γοητευτικό τοπιο για όμορφα ψαράκια. Τα συννεφάκια που τα έχω κι εγώ, είναι χαριτωμένα, κινητικά, δεν κρύβονται, και γεννάνε εύκολα ενώ τα μωρα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εχω να σε προμηθευσω με οποιαδηποτε απο τις 3 λιμνες... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο raven
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακό πράγματι, παρόλο της απλότητας του!!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο !!!!!
Πολυ καλη χρηση της κουμουτσας , εχμ συγνωμη εννοω ξυλο , αλλα αυτα τα συγκεκριμενα ξυλα και τα μοπανι δεν τα παω μια ![]() Ωραια και τα ψαρια που διαλεξες Μια απο τα ιδια και εγω , τερμα τα μαλακαα νερα και τα ακριβα / ενεργοβορα ενυδρεια , Αφρικη και Κεντρικη Αμερικη που θελουν δροσερο νερακι ,και κινουμαι και εγω προς τις ζουγκλες με αλγες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελειο το ενυδρειο σου Raven μπραβο!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο ενυδρείο και πολύ καλή επιλογή ψαριών.....
Εκανες πάλι το θαύμα σου.......... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο αποτελεσμα Αλεξανδρε.
Τωρα λογω της κρισης τα "ευκολα" ενυδρεια θα φορεθουν πολυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...και κάνουν για τις λίμνες μας πλέον, υπό προϋποθέσεις! Το μόνο που δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ακόμα, είναι αν έχουν την καλύτερη εμφάνιση από πάνω ...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και απ οτι ξερω αυτο το ειδος ειναι και το πιο καταλληλο για λιμνες λογω της πιο βορειας κατανομης του και της αντοχης του στο κρυο. Ειναι ομως πολυ σπανιο στο εμποριο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομολογώ πως ούτε από φωτογραφία δεν το έχω ξαναδεί..
![]() ![]() ![]() Τελικά, το κρύο νερό κρύβει ένα ολόκληρο και άγνωστο κόσμο. Αλέξανδρε, εδώ και καιρό ψάχνω απεγνωσμένα άλλα είδη κρύου νερού κατάλληλα για τη λίμνη μου. Οι θερμοκρασίες μου το επιτρέπουν, αλλά μάλλον άλλοι γίγαντες εκτός των κοι δύσκολα άρχονται χωρίς πρόβλημα! Δες αυτό το ψάρι αν το γνωρίζεις (εγώ όχι!). Εϊναι αλήθεια τα όσα σημειώνονται εδώ? Μπορεί όντως να αντέξει αυτές τις θερμοκρασίες και τρέφεται όντως με άλγη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικο | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 14-01-11 03:10 |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
βιοτοπικο apistogramma sp2 | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 24-03-10 01:14 |
βιοτοπικο για σκαλαρια | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 17 | 13-04-09 20:03 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |