|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τον picprogrammer του SFK;
Έφτιαξα την πλακέτα και χρησιμοποιώ το πρόγραμμα που προτείνει, δεν δουλεύει σωστά όμως,βγάζει σφάλμα κατά το verification και το λαμπάκι στην πλακέτα στη διάρκεια του προγραμματισμού δεν ανάβει... Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;;;Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Το κοίταξες πάλι ? έβγαλες καμία άκρη ?
|
||||
|
||||
![]()
Κατέβασα ένα σωρό προγράμματα,δεν έβγαλα άκρη!
Μάλιστα κάπου έλεγε ότι το IcProg βγάζει σφάλματα και μπορεί να κάνει το ολοκληρωμένο να μην γράφεται-διαβάζεται... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε να δούμε τι θα απαντήσουν όσοι το έχουν φτιάξει / δοκιμάσει ....
![]() ![]() Επίσης, ο programmer επάνω έχει ένα LED .... άναψε κατά την διάρκεια προγραμματισμού ή όταν συνδέθηκε η μπαταρία ? γιατί σε εμάς δεν .... ![]() ---------------------------------------- Ελπίζω να μην έφτιαξες και το δεύτερο .... κάτι σκέφτηκα ....
|
||||
|
||||
![]()
σε λίγες μέρες θα γίνει αναλυτική παρουσίαση διορθωμένων σχεδίων και λειτουργίας.
Υπήρχαν και υπάρχουν λάθη. Δεν είναι τραγικά αλλά χρειάζονται λίγες (βασικές) γνώσεις ηλεκτρονικών για να τα βρεις και να τα διορθώσεις. φίλε klipitiklopos ζήτα από τον Φανό να σου κάνει παραγγελία το 16F628 -04/P εμένα μου τα έστειλε και Χαλκίδα ![]() διορθωμένο σχέδιο θα ακολουθήσει και για τον Programmer για το PIC γιατί και αυτό έχει λάθη ... έπειτα θα ακολουθήσουν οδηγίες για κατασκευή φωτοευαίσθητης πλακέτας για όσους ενδιαφέρονται να το φτιάξουν from scratch ... ![]() ή εγώ ή ο Xapns θα ανεβάσουμε τα σχέδια και την υλοποίηση ...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα παραγγειλα, και τα εχω ηδη στα χερια μου. Εχω κολλησει στο οτι εχω δωσει σε φιλο να μου τους προγραμματισει, και να μου φτιαξει την πλακεττα. Του εχω δωσει τον θαλαμο εμφανισης πλακεττων, αλλα ειναι πνιγμενος και με εχει και εμενα στο περιμενε. Αν εχει καποια λαθη η πλακεττα, πες το εγκαιρα, να μην προχωρησω ακομα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
άν πας να τα προγραμματίσεις με το σχέδιο που έχει δώσει σε άλλο θέμα το σίγουρο είναι πως θα τα κάψεις.... πάθαμε και μάθαμε
![]() άν έχει άλλον programmer να στα προγραμματίσει εκεί. ένα λάθος έχει το κύκλωμα (dimmer) αλλά διορθώνεται πολύ εύκολα, οπότε αν σου προγραμματίσει τα PIC προχώρα το και θα το δεις στο σχέδιο όταν ανέβει ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τέλειο φάρμακο!!! | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 19-02-10 18:17 |
DIY Ανατολής-Δύσης (Τέλειο!!!) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 09-02-10 19:24 |
Ζητήτε......δότης μπολιού | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 09-11-09 19:47 |
τελικο υψος φυτων | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-05-08 17:36 |
Κύκλωμα Ανατολής - Δύσης για ηλεκτρονικό balast | ΒΑΣΙΛΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 14-12-05 19:30 |