|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία τα βατραχάκια σου .
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα.
Θελουμε παρουσιαση... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ όμορφα! πολύ πολύ όμορφα!!! .... αχ ...
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ρε Αντρέα πολύ ωραίο!
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα την παρουσιαση του vivarium δεν την εκανα ποτε
![]() ![]() ![]() Πλεον τα βατραχακια μετακομισαν σε νεο σπιτι , μικροτερο , λογο οικονομικης τους στενοτητας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δείξε μας όμως το μικρότερο σπίτι τους
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου πανέμορφα τα βατραχάκια σου...αλλά θέλουμε παρουσίαση με όοοοοοοολες τις λεπτομέρειες από το σπιτάκι τους αλλά και από τις συνθήκες που χρειάζονται...(δεν θα με χάλαγε αν έγραφες και ένα άρθρο
![]() ![]() ![]() Θέλω απάντηση και σε μία απορία που έχω......αυτού του είδους οι βάτραχοι κάνουν κουαξ?(σοβαρά το ρωτάω) |
|
||||
|
||||
![]()
κανε την παρουσίαση σου γιατί τα λάτρεψα και με βάζεις σε πειρασμό να μπω και εγώ στο κόλπο
![]() Πέρα από τη διαθεσιμότητα τους εδώ Κρήτη με προβληματίζει και το vivarium με τα φυτά. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Golden Frog - Πληροφορίες; | exelix | ¶λλα ζώα | 5 | 30-04-10 13:33 |
albino frog | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-12-06 21:49 |