|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι παπαγαλοι που σου αρεσουν ειναι πολυ μεγαλοι. με οτι αυτο συνεπαγετε.... μιλαμε οτι θελουν κλουβα σαν σπιτι, και με χοντρα σιδερα, γιατι κοβουν και λυγιζουν τα παντα... εγω θα σου ελεγα να το σκεφτεις πολυ πριν κανεις την κινηση να δωσεις 2000-3000 ευρω για να παρεις κατι επιδη μονο σου αρεσει... εισαι σε μικρη ηλικια και σε λιγο θα εχεις αλλες ορεξεις και οχι να εισαι συνεχεια με τον παπαγαλο που θα το χρειαζεται, οι γονεις σου μπορει να μην θελουν να τον φροντιζουν, να μην θελουν τις φωνες του ( θα τον ακουν 1-2 τετραγωνα πιο μακρυα αν νευριαζει ) μπορει να μην θελουν τυχον αλλεργιες, αν θελεις μπορω να πω κι αλλα, οχι για να μην τον παρεις αλλα για να σκεφτεις τα παντα....
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικαιο σε ολα αυτα που λες πρεπει να το σκεφτω καλα πριν να τον παρω..χωρο και χρονο εχω αλλα οπως ειπες στο μελλον μπορει να αλλαξουν τα πραγματα..απλος πληροφοριες θελω να παρω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ο δικος μου ειναι μικρο-μεσαιος, και ειναι 40 εκατ. περιπου και με ανοιγμα φτερων μακια 60αρια εκατ. πεταει και νομιζεις πως θα σε σκοτωσει... ![]() ![]() ![]() φαντασου οι πιο μεγαλοι που ειναι 3-4 φορες πιο μεγαλοι σε μεγεθος..
|
||||
|
||||
![]()
εσυ τελικα τι παπαγαλο πηρες?ρωτησα για τιμη αφρικαν γκρει και μου ειπαν οτι εχει 1300 με 1000 εκει γυρο ακριβως δεν λεω..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω αυτος που εχω ειναι ενας blue crow conure ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παπαγαλο μονο με κλειστο δαχτυλιδι!!!
και να ειναι μωρο...διαφορετικα δε ξερεις τι παιρνεις..(τι μπορει να εχει περασει και τι φοβιες εχει). θα βρεις πολλους φθηνους (στη μιση τιμη περιπου πολλες φορες) απο αγγελια....αλλα δε θα το συνιστουσα με τιποτα. ειναι εξισου απαιτητικο με ενα σκυλο αλλα στα ειδη που θες..σκεψου ο σκυλος να ζουσε 50-70-80 χρονια!! μπορεις να αναλογιστεις την ευθυνη σου?? πρεπει ισως να σκεφτει καποιος ακομη και να τον συμπεριλαβει στη διαθηκη του... ![]() πολυυυυ μεγαλη προσοχη. ειναι εξαιρετικη δεσμευση αν σε νοιαζει το πουλι. εκτος αν δε σε νοιαζει αν αυτοτραυματιζεται..πεσει σε καταθλιψη και τελικα πεθανει αργα και βασανιστικα δυστυχισμενος. εγω εχω τυψεις και για το 8ωρο που λειπω στη δουλεια να φανταστεις. ευχομαι καποια μερα να σταματησει να αγοραζει παπαγαλους ο καθε τυχαρπαστος. δυστυχως ειναι απο τα πολλα κατοικιδια-θυματα. στην αυστραλια υπαρχουν οργανωσεις που παιρνουν απο τα σπιτια παραμελημενα-κακοποιημενα πουλια. τα "ασυλα" αυτα εχουν κυριολεκτικα γεμισει.
|
||||
|
||||
![]()
"αν αυτοτραυματιζεται..πεσει σε καταθλιψη και τελικα πεθανει αργα και βασανιστικα δυστυχισμενος."
![]() τελικά σχεδόν όλα τα ζώα έχουν πολλά να μας "πούν" πέρα απο μιά φανταχτερή εμφάνιση-αρκεί να έχουμε την ικανότητα της "ακοής" ζωντανή... ακόμα και το γουρούνι είναι καταπληκτικό κατοικίδιο όσο παράδοξο κι αν ακούγεται.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φροντιδα παπαγαλων | vila | Άλλα ζώα | 17 | 10-04-11 16:43 |
Αρωστια παπαγαλων? | maikl | Άλλα ζώα | 3 | 08-08-07 13:42 |