|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η πρωτη εχει και σελα. Ειναι και οι 2 θηλυκιες.
ΠΟΤΕ οι αμανο σε υφαλμυρο !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φαίνονται να έχουν και οι δυο κάποιες παύλες, άρα είναι θηλυκές.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και εγω ειχα πει οτι και οι δυο μου φενονται θυληκιες, αλλα μετα ειπε ο lans οτι μαλλον ειναι αρσενικες και αρχησα να αλλαζω γνωμη! Δεν το λεω σαν κακο απλα το λεω για να καταλαβω ποσο ευκολα μπορει να αλλαζεις γνωμη αμα δεν εισαι σιγουρος! Η πρωτη εχει και σελα οπως ειπε και ο Raven οποτε αρσενικη δεν ειναι!
|
||||
|
||||
![]()
Την σελα την ειδα και εγω...αλλα τα σημαδια της ειναι σε στυλ βουλας και οχι παυλας....εχω κανει και εναν ιστοχωρο
![]() ...Να παω για γυαλια αμα ειναι... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όντως δεν διακρίνονται στην φωτογραφία καλά, αλλά στην πρώτη φώτο στην μεσαία σειρά και πίσω νομίζω είναι παύλες.
Ας μας πει ο Giorgos-cy που έχει τις γαρίδες τι έχουν να μας λυθεί η απορία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ. Οντως στη δευτερη ψυλο φαίνονται σαν παυλες...αλλα στην πρωτη ειναι βουλες 100%... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομιζω οτι στη δευτερη φωτο ειναι θυληκια με αυτα που εχω διαβασει. Για την πρωτη φωτο δεν ειμαι σιγουρος. Θα ξαναβαλω αν μπορω πιο καθαρες φωτο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή Amano. | yannis | Γαρίδες του γένους Caridina | 223 | 06-03-16 22:03 |
Θέματα σχετικά με συγκατοίκους Amano. | panos73 | Γαρίδες του γένους Caridina | 73 | 30-08-15 09:02 |
Γενικές πληροφορίες για Tropheus | MiziGr | Tanganyika | 6 | 14-07-15 08:03 |
γενικές πληροφορίες για πολλά κ διάφορα PETS | polykarpos | Ιστοσελίδες στο Internet | 10 | 08-02-15 22:52 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |