|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις πανω κοντρες, μονο στον πατο θα μπουν γι' αυτο θελω 10αρι για περισσοτερη ασφαλεια και ενοητε πως θα ενισχυθουν οι καθετες γωνιες εσωτερικα με σιλικονη. Οτι φτιαχνω εχει δικτη ασφαλειας 4 και πανω γιατι φτιαχνω και σε αλλους και δεν θελω να εχουμε ατυχηματα, ουτε κανεις να μου ριχνει καντυλια!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια καθετη κοντρα νομίζω πως επιβαλλεται επανω. Ειναι τοσο σημαντικό να μην έχει πανω κόντρες;
Θα μπορουσες να βαλεις 3 καθετες. 2 στα πλαγια και μια στο κεντρο. Δεν είναι μονο το παχος του τζαμιου, αλλα εχει να κανει και η κολληση. Αμα εχει 30αρι τζαμι, αλλα οι κολλησεις σου είναι μαπα....
|
||||
|
||||
![]()
Ισως βαλω στις ακρες για να πατησει και το φωτηστικο, εχω ξαναφτιαξει μεγαλα ενυδρεια χωρις πανω κοντρες και ακομα μια χαρα ειναι μετα απο 1 χρονο σχεδον, αλλωστε και η Juwel δεν βλεπω να βαζει κοντρες πουθενα αν δεν κανω λαθος! Οι κολησεις τωρα ειναι θεμα εμπειριας, οσο περναει ο καιρος βελτιωνεσαι αλλα απο τα πρωτα που ειχα φτιαξει δεν ειχαν φυσαλιδες σχεδον πουθενα, τωρα μαλλον τα παω ακομα καλητερα!
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα να τα ρονταρεις τα τζαμια θα κοληθουν καλυτερα πιστευω ο δικος μου τζαμας εδω για : 130χ60 χ 2, 130χ50, 48χ59 χ 2 με 10χιλ γυαλι μου πηρε 120 χωρις φπα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα τα ακουω. Εδω στα Γιαννενα, για ενυδρείο 280 λιτρα ~80-90 ευρω. (δεν θυμάμαι ακριβως διαστασεις)
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εδω στην Αθηνα πληρωνεις τα τζαμια οπως πληρωνεις και τον καφε με το παραπανω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλλος τζαμας για το σαμπ 100χ50 χ 3 , 48χ49 χ2, 10χιλ+ 48χ38 χ3, 8χιλ 70 ευρω χωρις φπα χωρις ροντε και μαπα κοψιμο
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
κόντρες μαζευεις και απο τα ρετάλια τους -δεν χρειάζεται να πληρώνεις για κόντρες
![]() εγώ πλέον πάω σε βιοτεχνία που ανακάλυψα τα τζάμια τα κόβει εντελώς ακριβέστατα και μετά με το ροντάρισμα τα κάνει υπερακριβέστατοτατα ![]() τελευταία μου τιμή 40Χ40Χ50 5άρι ροντέ και πλυμένο στο πλυντήριο για τα διπλά (να αστράφτει απο καθαριότητα) συσκευασμένα με κομματάκια φελλού ενδιάμεσα και στις 4 γωνίες κόλπο με χαρτί και πλαστικό για έξτρα σιγουριά 30 ευρώ εμένα μου φάνηκε τσάμπα παιδιά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τζαμια | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-10-10 09:13 |
τιμες για τζαμια??? | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-04-10 15:19 |
τζαμια | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 18-01-09 16:50 |
--τζαμια-τιμεσ-- | Giwrgos23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-04-06 10:15 |