|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kg 1 m³ ≈ 1500 Kg ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
α ωραια.... θενξ....
εγω με 5 κιλακια ειμαι κομπλεζαν.... 30λιτρο εχω |
|
||||
|
||||
![]()
Περίπου 0,0000000000003 κυβικά........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πλάκα κάνω..........
Αλλά αν το καλοσκεφτείς............... 1 κυβικό άμμος, είναι 1500 κιλά........... Τα 5 μόλις κιλά που θέλεις εσυ, πόσα κυβικά μέτρα τα κόβεις να είναι;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() Είναι 0,003333333 κυβικά........... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ : ΣΕ BIG BAG 0.70 m³ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ 25kg μπερδευτηκα ρε , νομιζα 1,5 κιλο ![]() ![]() ------------------------- πόση διαφορά μπορεί να έχει μία άμμος από μια άλλα άμμο; συν ότι έχω ακούσει ότι και τα πετ σοπ απο τα πρατηρια δομικών υλικών πάνε και τα παίρνουνε... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Da Gypsy Fish : 22-05-11 στις 20:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και στα πετσοπ εχει διαφορες τιμες οποτε και ..... διαφορες ποιοτητες. Δεν ειπα οτι στα πετσοπ θα εχει μονο καλυτερες. Θα εχει και χειροτερες. Ειπα οτι πληρωνεις παιρνεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως ομως οτι πληρωνεις παιρνεις
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλαζιακή άμμο.? | birgin | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 16-07-10 17:36 |
υπόστρωμα - άμμος | pipis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-06-07 08:28 |
χαλαζιακή Αμμος | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 08-07-03 00:29 |