|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως κανει εξαερισμό; Βλεπεις φυσαλιδες στον σωλήνα εξόδου; Και εμενα κανει "εξαέρωση", 2-3 φορες τη μερα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό πότε ξεκίνησε μετά από καθάρισμα ή καθώς δούλευε ξαφνικά άρχισε να το κάνει?
Γιατί να κάνει εξαέρωση συνέχεια? Μήπως από κάπου πέρνει αέρα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φίλτρο δουλεύει εδώ και 2 μήνες περίπου(έχει δουλέψει και άλλους 8-9)...τώρα τελευταία άρχισε να το κάνει χωρίς να το έχω ανοίξει καθόλου από τότε και νομίζω ότι η περίοδος όλο και αυξάνεται! ![]() Μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα κάνω αλλαγή νερού θα το ανοίξω να το καθαρίσω κιόλας και θα δω αν συνεχίζεται και μετά! Και εμένα μου φαίνεται σαν από κάπου να παίρνει αέρα..δεν εξηγείται αλλιώς!αλλά πως;που;διαρροή καμία... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καινούριο το πήρες? Αν ναι θα έχει εγγύηση αν όχι δοκίμασε να αλλάξεις τα λαστιχάκια που έχει το φίλτρο σου.
http://www.eheim.de/eheim/pdf/en/ers...classic_GB.pdf ( 7250600 και 7273118 )
|
||||
|
||||
![]()
Απο καπου παιρνει αερα.Το πιθανοτερο απο τις ενωσεις των σωληνων με το φιλτρο.
|
|||
|
|||
![]()
Και εμενα μου το κανει αυτο στο 2229 (χωρις να δουλευω το wet /dry που εχει)!!δεν με εχει ανυσηχησει ομως αφου εχω καλη ροη και δεν εχω και πουθενα νερα να τρεχουν!!!Τι να πω ..... εχει αερα και τον βγαζει σιγα σιγα !!!Παντως σε γενικοτερα πλαισια ειναι αθορυβο απο θεμα φτερωτης το δικο μου, ελπιζω και εσενα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θόρυβος σε Eheim 2229 wet-dry | nxris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-11 18:55 |
θόρυβος σε eheim 2215 | theodarras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 01-12-10 01:04 |
SOS Θόρυβος σε ολοκαίνουργιο Eheim professionell 3 2080 | margoman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 62 | 16-11-10 23:17 |
Θόρυβος από φίλτρο EHEIM | Vasilizzz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-05-08 23:44 |
Θόρυβος στο EHEIM 2213 | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 24-10-05 22:48 |