|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον αλφαδι δεν εχω
![]() για την ωρα μετρησα απλα την αποσταση της επιφανειας του νερου απο την κορυφη του ενυδρειου...δεν ξερω αν βοηθαει αυτο..ισως και οχι... το λοιπον το μισο ενυδρειο εχει αποσταση 2 εκατοστα...και το αλλο μισο κοντα στο ενα μιση εκατοστο...η αποκλιση δηλαδη ειναι κοντα στο μισο εκατοστο..να φανταστω ολα τα ενυδρειου εχουν μια μικρη αποκλιση για διαφορους λογους...σωστα; παλια φωτο..αλλες φωτο αναλυτικες μεσα εξω θα ανεβασω αυριο.. ![]() επισης εκτος απ την μπροστινη διαφορα(μισου εκατοστου) υπαρχει σχεδον ιδια διαφορα νερου και στο μπρος πισω..περιπου διο με διομιση χιλιοστα ειναι ανησυχητικο γιατρε;θα ζησω; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιθανο ειναι απο κλησεις που εχει το πατωμα να υπαρχουν αυτες οι διαφορες. Τετοιου ειδους βασεις για να εχουν προβλημα πρεπει να κανουν κενο εκει που εφαπτουν τα ξυλα της βασης μεταξη τους, δηλαδη να εχουν δημιουργηθει κενα αναμεσα στις ενωσεις τους! Παντως αν ειχες κανει σοβαρη ζημια στο επιπλο μαλλον θα ειχε σπασει σε μερικα κομματια και το ενυδρειο θα το μαζευες απο το πατωμα! Καποιος το ειπε ποιο πανω, αν ξερεις κολυμπι μην φοβασαι τιποτα!
![]() ------------------------- Αν παρεις αλφαδι, δες πρωτα το πατωμα κοντα στο ενυδρειο για να παρεις μια ιδεα και μετα δες και το επιπλο για να καταλαβεις τι γινετε!
Ferplast Dubai 240l. Juwel Record 60l. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ARIS1983 : 20-05-11 στις 01:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω με την εμπειρια μου θα σου προτεινα να αδειασης το ενιδρυο, να εχεις εναν ακομη για βοηθεια να βαλης ενα τραπεζι για να μπορεσης να ελευθερωσης την βαση και να την ελεγξης καλα και εφ οσον δεν εχεις προβλημα να το ξαναστησης. Στην δικη μου βαση που την εκανα παραγγελια εχω βαλη τροχους και παλι με δυο ατομα και προσοχη το μετακινω, θελει καλα ροδακια που να σηκωνουν το βαρος ολο.
|
|||
|
|||
![]()
θα δω λιγο με το αλφαδι τι γινεται και αν υπαρχουν διαφορες θα το αδειασω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετακινηση ενυδρειου | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 30-12-08 16:27 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |
μετακινηση πλαινου τζαμιου | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 22-03-07 12:44 |