|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ετυχε να εχω το ενυδρειο σου περασμενο στο lap top μαζι με αλλες φωτογραφιες που πηγα στη Σαμο, και οσοι το ειδαν κολλησαν ..."ΑΑΑ τι ωραιο ενυδρειο !!!"
Για το δικο μου τιποτα..." καλο ειναι " μου ελεγαν ![]() ![]() Βρες καποιον να το φωτογραφισεις και στειλτο στον IAPLC. Κατι μου λεει οτι το κλιμα για τις Ελληνικες συμμετοχες θα ειναι ευνοικο φετος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα μεινει λιγο πισω οσον αφορα το braveheart's valley.
Tι να πω περα απο...... ![]() ![]() ![]() Μπραβο ρε Γιαννη,παντα τετοια και οπως ειπε και ο Αλεξανδρος,πρεπει να το στειλεις,κριμα ειναι να χαθει μια τετοια συμμετοχη. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω κανενα δυο γνωστους φωτογραφους αλλα δεν εχουν ιδεα απο ενυδρεια για αυτο ψαχνψ καποιον που να εχει βγαλει μερικες φωτο αυτην την κυριακη θα φερω απο το χωριο και εναν προβολεα 1000w να βοηθησει και θα γινει και το μεγαλο κουρεμα καθαρισμα τζαμιων αλλαγη βαμβακιου σκουπα βυθου και καμια 130-140λ αλλαγη νερου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως βρεις σε ρολο με το μετρο σε κανενα βιβλιοπωλείο αλλα δεν ξερω αν θα βρεις πανω απο 50 ποντους φαρδος....
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει ρολο εχω ψαξει πρεπει να βρω αλλη λυση
|
|
|||
|
|||
![]()
Το μαυρο φοντο δεν θα του πηγαινει καθολου σε αυτο το ενυδρειο. Φωτισε τον τοιχο πισω η ενα λευκο χαρτονι.
|
|
||||
|
||||
![]()
στο πλαίσιο είχα βρει χαρτόνι λευκό (και μαύρο) 1x1m.. αν δεν έχουν στο κατάστημα το παραγγέλνεις και φέρνουν
|
|
||||
|
||||
![]()
τι διάσταση θἐλεις;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος Safia Valley Creeks - South-East Papua New Guinea | Dimis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας | 223 | 23-02-15 18:28 |
Βraveheart's Valley | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 182 | 23-04-11 17:25 |