|
|
||||
|
||||
![]()
Οι αντλίες που χρησιμοποιούν στα εξωτερικά φίλτρα πρέπει να είναι μέσα στο νερό για να δουλέψουν. Δεν μπορούν να δημιουργήσουν υποπίεση και να τραβήξουν νερό όταν δουλεύουν στον αέρα. Και ο νόμος των συγκ. δοχείων μας λέει ότι για να έχουμε νερό μέσα στην αντλία (η οποία βρίσκεται στο πάνω μέρος του φίλτρου σε όσα εξ. φίλτρα ξέρω) αυτή πρέπει να είναι λίγο κάτω από την νοητή επιφάνεια του νερού.
Πρακτικά τώρα, αν στην αρχή γεμίσεις καλά το σύστημα με νερό θα δουλέψει Το έχω δοκιμάσει με ένα tetra 700 και δούλεψε για 14 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, εγώ για πιο ψηλά δεν ξέρω ΑΛΛΑ στην ιδία επιφάνεια δουλεύει σίγουρα... έχω ένα 2217 ακριβώς διπλά στην γυάλα και είναι και σε ύψος ίσως και λίγο πιο ψηλό απο την γυάλα και δουλεύει άψογα, ισως και καλύτερα απο ποτε...
|
|
|||
|
|||
![]()
προφανώς ανοιξα το θέμα γιατι θέλω να έχω εξωτερικό φίλτρο(αρα δε υπάρχει τωρα να το δοκιμάσω) αλλα δε ξέρω πρακτικά αν δουλεύει.για να μη πάρω εξωτερικο φίλτρο-τουρμπινα να το σηκώνει 1,5μ τουλαχιστον,η επόμενη λύση είναι να μπεί πάνω απο τη στάθμη του νερού.Αλλιώς μετά έχουμε sub υπο προυποθέσεις όμως και αυτό
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δλδ δεν χωραει κατι σαν βαση να ακουμπησεις το φιλτρο πιο ψηλα απο το πατωμα αλλα κατω απο το ευνδρειο?
|
|||
|
|||
![]()
για να σηκωνει 1.5m και να εχει καλη ροη θα πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο το φιλτρο.εκτώς και αν μου πειτε κάποιο δοκιμασμένο με αυτα τα δεδομένα.Ακριβώς απο κάτω δε γίνεται και ουτε 1 μέτρο δεξια-αριστερα
|
|
||||
|
||||
![]()
κρεμαστό δεν μπαίνει;
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληροφοριες για ενυδρειο με ανοιγμα απο κατω | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 19-10-10 11:02 |
ο καλος μας ο φιλος κατω απο το σεληνοφως! | Singha | Bettas | 8 | 04-06-10 01:25 |
ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ | ελενη | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 01-06-09 18:32 |
ασπρο στιγμα κατω σαγονι | casperon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-07 21:58 |
κατω απο το τζαμι | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 13-06-07 01:32 |