|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βασικα το να βαλεις παραπανω ζαχαρη δεν πειραζει απλα οχι παραπανω απο ενα κοφτο κουταλακι μαγια γιατι θα σου τελειωσει πολυ γρηγορα παλι η παραγωγη.(με χλιαρο/ζεστο νερακι ΟΧΙ καυτο για να ξεκινησει και γρηγορα η διαδικασια) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω βαζω 2 κουπες ζαχαρη και περιπου μισο κουταλακι μαγια σε 2λιτρο μπουκαλι και μου κραταει περιπου 20μερες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- έχω προβλεψη για ανεπίστροφη (την οποία ακριβοπλήρωσα σε σχέση με το ebay) και θα βάλω και ένα μπουκαλάκι για να μετράω τις φουσκάλες οπότε θα έχω έξτρα προστασία για να μην περάσει κάτι μέσα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beeromixalhs : 18-05-11 στις 15:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=sopasis;590973]εσύ που το έχεις βάλει κανένα πρόβλημα σου έχει κάνει στο ενυδρείο?
------------------------- οχι, ισα ισα,που τα φυτα μου απο οταν το εκανα εχουν παρει φορα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να εχεις ανεπιστροφη βαλβιδα για να μη πλημμυρίσεις και να προσεχεις να εχει πανω πανω κενο το μπουκαλι να μην ξεχυλησει με τη ζυμωση ή με κουνημα και περασει υγρο στο νερο
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|