|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
180λτ ειναι. Εχω αποφασισει να ασχοληθω με λαμπιντος!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε και αλλες πετρες,και ενα χαρεμακι,και με καμια βαλισνερια θα δειξει ακομα πιο ωραιο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλισνεριες θα μπουνε βεβαια! Θελω να εχω ετοιμο το τοπιο ομως οταν θα τα βαλω μεσα! Δε θελω να βαζω συνεχεια χερι!
Με βαλατε σε σκεψεις με τα σχολια σας... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πιο φυσικο ειναι να εχεις ενα ειδος πετρας μεσα.καλη συνεχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου το ενυδρειο σου θελει κι αλλη πετρα ειναι λιγες αυτες!
Τωρα για το ειδος της πετρας αισθητικα δεν φαινεται ωραιο αλλα οταν τιγκαρει αλγη δεν θα φαινεται τιποτα! Καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλει λίγες πέτρες ακόμα.
Αυτό το Juwel Vision 180 είναι που πριν 3 μήνες ήταν malawi μετά έγινε φυτεμένο και τώρα πάλι malawi? ![]() Εκτός αν έχεις 2-3 απ'αυτά! Χαράς το κουράγιο σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η επιστροφή του ασώτου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Θεμα χρονου ηταν η επιστροφη φιλε μου! ------------------------- Τη βοηθεια σας... Θα ηθελα προτασεις παρακαλω για να συνδυασ μαζι 'η χωρια αυτου του ειδους τις πετρες στο ενυδρειο!! ![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 18-05-11 στις 19:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι με μερικες βαλισνεριες θα δειξει πολυ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ξεκινημα | al-ex | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 24-01-11 13:29 |
Malawi 120L Το ξεκινημα. | gouts0unin | Malawi | 15 | 08-12-10 14:16 |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |