|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι;;;
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί τρεχουν τα σαλια μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε και με τρομαξες!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι κανενας μηνας τωρα που ενας καλος φιλος Γεωχημικος με προμηθευσε με κατι πετρες ηφαιστιακης προελευσης (Δακιτης) που συναντουνται στην περιοχη και τις εχω ακουμπισμενες στον παγκο εργασιας και τις βλεπω
![]() Ψηνομαι να κατσω καποια στιγμη και να τις βαλω στη θεση των ασπρων. Βεβαια οπως ολα οσα κανω στο ενυδρειο θα γινει και αυτο μετα απο πολυ στριφογυρισμα στο μυαλο μεχρι να το παρω αποφαση. Τοτε θα μπουν φωτο να δουμε τι θα μας πει και ο Gen.
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο ...
αλλαζουν οι συμπεριφορες τους σε αυτα τα λιτρα ε;...γενικα μαθαινουμε λαθος...βλεπουμε το 400αρι σαν την λυση για τους δισκους κτλ...με το στανιο που λενε... αλλα ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για να εκδηλωσουν συμπεριφορες ψαρια που στριμωχνουμε σε λιγα λιτρα και σε μικρο αριθμο...ειναι ευκαιρια για αναπαρασταση οσο γινεται της φυσης... υς:και τωρα ο δελτα θα μου πεις πως εβαλε δισκους και τα δωσε ολα τ αλλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το 400αρι ειναι στημενο για καρδιναλιους
|
|||
|
|||
![]()
για να ειμαι ειλικρινης σκεφτομουν και γω καποια στιγμη ενα 400+ με δισκους...αλλα η τακτικη σου με βαζει σε σκεψεις
![]() σε σκεψεις για το τι ειναι σωστο στο χομπυ και τι οχι...καιτ ελικα τι "αποδιδει" |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συνθεση tetras | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-07-08 02:10 |
Kribensis + Tetras | Moutralewn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 48 | 22-11-07 08:00 |
Oto Negro ... | caverman | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 24 | 07-06-07 13:15 |
Rio Negro | Genirous | Ιστοσελίδες στο Internet | 9 | 28-03-07 13:48 |
cardinal tetras: φαρμακευτική αγωγή για λαβωμένα πτερύγια | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 07-02-03 17:14 |