|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα το καταλαβα!! αλλα δεν ηξερα τι χρειαζομουν οποτε εκανα το λαθος και ρωτησα..... οταν το αντιληφθηκα αποφασισα να γραφτω στο φορουμ για να μην πληρωσουν τις βλακειες μου τα καημενα τα ψαρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
κ καλα εκανες
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για το link αυτο φαινεται.... περιπλοκο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι φιλτρο εσωτερικο εχεις?? τι εχεις μεσα??
|
|
|||
|
|||
![]()
aqua inner filter ονομαζεται αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο... τωρα που εριξα τον αραγωνιτη και εχει μαυρισει το νερο, δεν ξερω αν θα καθαρισει. Τωρα ειμαι στο σταδιο που το φτιαχνω το ενυδρειο. Ειχα πριν με τροπικα ψαρια και θελω βοηθεια για το αλμυρο. Το κακο ειναι οτι με εχουν μπερδεψει και δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Κρατησα το θερμομετρο, τον θερμοστατη και το φιλτρο και εβαλα ενα skimmer (JAD WG-30
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα καθαρισει το νερο μην αγχωνεσαι... να αγορασεις κ βραχο να βαλεις το συντομοτερο. αλατοτητα με τη μετρας?
|
|
|||
|
|||
![]()
μου εδωσαν στο μαγαζι ενα αλατομετρο, που βαζεις νερο και ανεβαινει ενας δεικτης. Οπως ανεφερα και πριν η αλατοτητα μου ειναι αυξημενη καπου στο 1.026 και πρεπει να το φτιαξω. Ο βραχος σε τι βοηθαει ?
|
|
||||
|
||||
![]()
στο βραχο θα βασισεις τη βιολογια σου. αλλα καλα θα κανεις να διαβασεις αρκετα μεσα στο φορουμ πριν κανεις αλλες αγορες κ θα λυσεις ολες της απορειε σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παμε σωστα για Αμερικα .... | Roussaks | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 12-10-10 11:36 |
diy co2 σωστα ειναι? | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 10-02-10 21:26 |
ειναι σωστα? | mpampi19 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 01-02-10 18:25 |
Κυκλοφορητης... Δουλεύει σωστα; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-01-05 04:48 |
βραχος αλλα σωστα τοποθετιμενος.... | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 0 | 26-07-04 20:12 |