|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν μεγάλε μπράβο για την επιείκια σου,φαίνεται οτι με τον καιρό θα αποκτήσεις ένα πολυ όμορφο ενυδρείο βάση της σύνεσης που επέδειξες σε αυτό το μύνημα..
![]() Σωστή απόφαση να κρατήσεις τα ζωοτόκα.Θα σε ανταμείψουν σίγουρα με γέννες ![]() Απλά όταν βγάλεις τα υπόλοιπα,πρόσθεσε κρυψώνες και φυτά,ωστε να μπορούν να κρύβονται τα μικρά για να μην φαγωθούν.Το κερατόφυλλο είναι μια πολυ καλη επιλογή,μιας και εκτός του καμουφλάζ που δημιουργεί,αποροφά τα νιτρικά ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω μόνο να τα πάρει πίσω το pet shop Σπύρο που μου τα πούλησε. Δεν θα του ζητήσω λεφτά ούτως η άλλως. Εγώ τι να τα κάνω τα υπόλοιπα ψάρια? Σύντομα θα ανεβάσω και φωτογραφίες για να έχετε κι εσείς μια καλήτερη άποψη για τον μικρόκοσμο μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
μεγάλε είναι και αυτό ένα θέμα.
Όμως πιστεύω οτι θα τα δεχθεί,αφού τον νοιάζει το κέρδος,μιας και λογικά θα τα ξαναπουλήσει οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά.. ¶ν όμως δεν τα δεχθεί,μπορείς να τα χαρίσεις μέσω μιας αγγελίας και απο εδω μέσα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά, άρα από σήμερα μπαίνω σε νέες περιπέτειες...α, έχω και μια ερώτηση. Έχω 3 μήνες το ενυδρείο μου, κάθε πότε θα προσθέτω βακτήρια αφού τώρα έχει κάπως σταθεροποιηθεί? Παραθέτω πρόσφατες μετρήσεις
ΝΟ3 10 ΝΟ2 0 dGH >14 dKH 10 pH 7.6 CL2 0 θερμοκρασία 28 C |
|
||||
|
||||
![]()
μεγάλε πολυ καλές οι μετρήσεις του.
δεν χρειάζετε να προσθέτεις βακτηρίδια πια ( γενικά ένα old school στρώσιμο αποκλειστικά με αμμωνία δεν θα κόστιζε σχεδόν τίποτα),μιας και τα ψάρια σου,μέσω αυτών που αποβάλουν (κόπρανα) ,ταίζουν τα βακτηρίδια που έχεις ηδη στο βιολογικό υλικό του φίλτρου σου..
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για όλα. Τα ξαναλέμε σύντομα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|