|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πάλι ,είμαι απο χωριό
τα γουστάρω αυτά τα παραδοσιακά εκτροφή σφαγή εκδορά μερίδιασμα κλπ κλπ ![]() ------------------------- detritus=κομμάτια νεκρών και σε αποσύνθεση ζωικών ιστών??? ΟΚ Fishme7! το έπιασα θέλουν και Barf αλλά που και πού ας πούμε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 13-05-11 στις 23:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
detritus ειναι και η σαπια φυτικη και ζωικη , ολα σαλατα μαζι με μαμουνια ζωντανα που ζουν μεσα εκει κλπ , λογικα κυριως με αυτο τρεφονται αλλα αυτο αποτελειται περισσοτερο απο φυτικη υλη , η τροφη για παμφαγα δεν ειναι λαθος
ξερω απο χομπυστες στο εξωτρικο που ταιζουν κατα βαση μονο φυτικη τροφη και δυο τρεις φορες την εβδομαδα ζωικη και λενε οτι εχουν καλα αποτελεσματα δοκιμαζεις και βλεπεις |
|
||||
|
||||
![]()
μάλιστα μάλιστα
προβλέπω να επισκέπτονται συχνά το εστιατόριο "Φίλτρο Αμβούργου" δηλαδή καθώς και το mulm του πυθμένα |
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου P. sacrimontis πάντως έχουν ριμάξει την moss και συνέχεια "μασουλάνε" την άμμο του ενυδρείου. Κάτι σαν τους γεωφάγους δηλαδή.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|