|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στη γεννηστρα τι νοημα εχει? θα πρεπει να ριξεις αντιμυκητιασικο σε ολο το ενυδρειο ετσι...ασε που σε τεχνητη εκκολαψη βαζουμε συνηθως πολλαπλασια δοση φαρμακου. η αναζητηση θα σε βοηθησει πολυ...ειναι ολοκληρα νηματα..θελει πολυ χρονο να σου τα γραψει καποιος ολα εδω. εκμετταλευσου το γεγονος οτι αλλοι το κανανε πριν απο σενα.
|
|||
|
|||
![]()
Το νερό σου τι παραμέτρους έχει;
Για να γονιμοποιούνται τα αυγά χρειάζεται μαλακό νερό, αν το νερό σου είναι σκληρό τότε θα έχεις αποτυχία. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη μου εχει γίνει στο ενυδρέιο μου με πολυ σκληρό νερο με τα ίδια ψαρακια *σκαλαρια* με πολυ μεγαλο ποσοστο γονημοποιησης!!! μεγαλύτερο του 70-80%
|
|
|||
|
|||
![]()
Πλάκα κάνεις!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το κακό είναι οτι είχα τεστακια της sera. αλλα και πάλι ποσο μεγαλη αποκληση μπορεί να είχαν; Θα ψαξω να βρω το θέμα που είχα ανοιξει και θα σου στείλω να το δεις
------------------------- τελικά εκανα και με σερα και με jbl μετρήσεις. Το βρήκα το θέμα και ορίστε τι ενδείξεις έπερνα: GH:19 KH:14 PH:7.2 <--- αυτο είναι σίγουρα λαθος ! No2:0 No3:1 NH3/4:0 Fe:0.8 Po4:0.1 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tsagos : 14-05-11 στις 01:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρώτη γέννα γκάππυ | DaltonGR | Ζωοτόκα | 4 | 12-10-10 13:02 |
Πρώτη γέννα!!! | grerory | Ζωοτόκα | 2 | 19-04-10 22:11 |
Η πρώτη μου γέννα !!!! | gmanes | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 01-05-09 19:42 |
Πρώτη γέννα,ερωτήσεις.... | Tkagem | Ζωοτόκα | 10 | 07-10-07 16:05 |
Η πρώτη γέννα | leonm | Δίσκοι | 20 | 05-06-06 07:35 |