|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
με συριγγα κατευθειαν πανω τους,μην φοβασαι,οταν ξεκινησα ειχα κ εγω,κ μετα την ενεσουλα δεν εμεινε τιποτα κ χωρις καμια ζημια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εννοειτε δεν θα βαλω πολυ , 2 με 3 ενεσεις των 5ml να ξεπαστρεψω καπου 6 με 8 , και την επομενη μερα παλι .......και παλι ....... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε!Με το ξυδι τι εγινε τελικα?Γιατι και εγω εχω 6-7 και σκεφτομαι σημερα να τους κανω ενεση με ξυδι..Ειχες προβλημα?Ξαναβγηκαν?
|
|
||||
|
||||
![]()
παπαλα !!
![]() Αμα ειναι καμια πολυ πολυ μεγαλη ισως χρειαστει και δευτερη φορα.
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Τζιμη!Μονο κοινο ξυδι εβαλες ε?Σε 30λιτρο ενυδρειο για περιπου 8 απταισιες συνολο,ποσα ml προτεινεις?
Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι το απλο απο S/M βαθμους 6. σκότωσε 3 σημερα και 3 μεθαυριο ,,, η 2 ανα 2 μερες . βαλε 2 με 3 ml σε καθε απταισια , πανω στο κεφαλι της σιγα σιγα μην την ακουμπισεις με την βελονα πριν ριξεις γιατι θα τρυπωσει μεσα στην τρυπα .
Μεχρι 6 ml μπορεις να ρηξεις και τις υπολοιπες μεθαυριο. Δεν υπαρχει λογος ολες μαζι, αλλωστε αν εχεις ανθρακα στο φιλτρο θα καθαρισει το νερο δεν παθενουν τα ζωντανα με το ξυδακι τιποτα. καπως ετσι -> http://www.youtube.com/watch?v=V6o0L...eature=related (μονο που αυτος βαζει λεμονι , το ξυδι ειναι πιο αποτελεσματικο)
|
||||
|
||||
![]()
Ανθρακα μεσα στο φιλτρακι εχω.Την τρυπας και χορηγεις λοιπον..Απλα τοσο καιρο φοβομουν για τους ζωανθους και τα μανιταρια,γι' αυτο δεν εκανα τιποτα..
Σε ευχαριστω πολυ!! ------------------------- Οι παλιο#$@^%$ απταισιες ειναι πολυ δυσκολο να τις τρυπησω..Ειναι πολυ γρηγορες και εγω πολυ αργος...Τι να κανω? ![]() Η μεταξυ μας μαχη ειναι ετσι: ![]() ![]() ![]() ![]() Εγω δυστυχως ειμαι δεξια-δεξια.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos1988 : 08-11-11 στις 23:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aiptasia ?? | gaia | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 37 | 05-04-10 20:12 |
Aiptasia? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 17 | 12-05-09 11:02 |
Aiptasia | vega | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 11-06-08 07:30 |
s.o.s. - aiptasia in my reef | chrisstam | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 9 | 13-05-05 12:29 |
Aiptasia Sp. | Husky_Jim | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 27-04-05 14:31 |