|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να οριστε! κανατε το Χαλβα μου να γραψει...
![]() θα μπορουσε το φορουμ να μην εχει καν την ενοτητα των αγγελιων...και παλι θα συχεχιζε την πορεια του. υπηρξε καιρος που οι αγγελιες ηταν πααααααρα πολυ σπανιες, κι ομως το φορουμ εξελισσονταν συνεχως. κι εγω χρησιμοποιω πολυ τις αγγελιες...και νιωθω κι εγω αδικημενος που εξαιτιας καποιων που βαριουνται να διαβασουν τους κανονες ή επιτηδες δεν τους σεβονται..χανω την "ευκολια" μου...αλλα τα παραπανω που λεει ο Γιωργος...ειναι απλως αληθινα, τα δεχομαστε και παμε παρακατω.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Σχετικά πρόσφατα το "ΑΖ" άλλαξε την σελίδα των αγγελιών του και τώρα όλοι οι κανόνες είναι ορατοί με πιο τονισμένα γράμματα πάνω-πάνω και πριν από τις αγγελίες (προφανώς είχαν κι εκεί παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μας), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βελτιώθηκε η κατάσταση. Χαλβαδούκο είσαι ο πιο αρμόδιος (σαν παθών μαζί με τον Γιώργο) να μιλήσει και δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου σε τίποτε και κυρίως σε αυτό: Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Εγώ άνοιξα αυτό το θέμα γιατί πιστεύω ότι έπρεπε να συζητηθεί, τα επιχειρήματα κατατέθηκαν, δεν υπάρχει λόγος να το κουράζουμε άλλο, το μέλλον θα δείξει αν ήταν σωστή η κίνηση και στο κάτω-κάτω θα μπορούσε αργότερα να ξαναλλάξει το σύστημα αν δεν "περπατήσει". ------------------------ ΥΓ: Πάνο επιμένεις σ' αυτό το: "...κανατε το Χαλβα μου να γραψει" και θέλω να το συζητήσουμε από κοντά ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...ολοι ξερουν εδω και χρονια την αγαπη μου για το Χαλβα...ΜΟΥ!!! ![]() ![]() ![]() (το εχουν οι χαλβαδες γενικοτερα φαινεται γιατι και στον "φαρσαλων" τρεφω ιδιαιτερη αδυναμια) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο σας.....
![]() ![]() ![]() ![]() Ανοίγετε αγγελίες και απαντάτε μεταξύ σας οι 'πράσινοι' για να μας την σπάσετε..... ![]() ![]() τι να πώ..... ντροπή σας ...... ![]() . . . . . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
up
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου ακριβά πουλάς! Ξέρεις πόσο κοστίζει καινούργιο;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |