|
|
|||
|
|||
![]()
Καμιά ιδέα από κάποιον πιο έμπειρο;;
|
|
||||
|
||||
![]()
εμπειροσ δεν ειμαι την γνωμη μου θα σου πω...
γκαπομολυεντλεροειδη μην βαλεις... εκανα το λαθος και εβαλα εντλερ...ακομα δινω... ασε που δεν μπορω να τα βγαλω δεν πιανονται ![]() γαριδουλα για να βαλεις πρεπει να εχεις στρωμενο βυθο δηλαδη να λειτουργει το ενυδρειο σου με στρωμενο φιλτρο κανενα διμηνο και... απο την στιγμη που δεν εισαι σιγουρος αν ειναι στρωμενο το φιλτρο μην βαλεις γαριδουλες γιατι ειναι πιθανον να τις χασεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Κάθε γνώμη δεκτή.
Το ενυδρείο λειτουργεί παραπάνω από 2 μήνες (με έναν pleco που τώρα δεν υπάρχει αν διαβάσεις και παραπάνω) απλώς δεν έχω κάνει ποτέ μετρήσεις. Ρωτάω για ιδέες γιατί οι περισσότεροι προτείνουν γκαπομολυεντλεροειδη, όπως λες, σε αρχάριους με τα δικά μου λίτρα. Η αναπαραγωγή ακούγεται πολύ ελκυστική ομολογώ αλλά τουλάχιστον να ξέρω τι να περιμένω. Έχω περάσει πολλές ώρες διαβάζοντας τα θέματα στο πολύ διαφωτιστικό ομολογουμένως forum, απλώς πριν την αγορά θεώρησα λογικό να ρωτήσω για γνώμες από άτομα που ήταν κάποτε στην θέση μου για να μην επαναλάβω λάθη. Ευχαριστώ, Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετα χανει το ενδιαφερον του.ψαξε για αλλα ψαρακια σε αυτα τα λιτρα υπαρχουν κι αλλα ![]() αν δεν κανεις μετρησεις δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι στρωμενο...μπορει να τρεχει και 2 χρονια το ενυδρειο και να μην ειναι στρωμενο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος ενυδρείο 33L | geogo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 53 | 13-09-10 12:40 |
Ενυδρείο 60lt JUWEL | yiannis1980 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 13-08-10 18:52 |
Αρχάριος.. Ενυδρείο 60lt | sv2gfx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 30-10-09 14:02 |
Προτάσεις για 60lt ενυδρείο | Shz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-06-08 20:52 |
Εξωτερικό φίλτρο για 60lt ενυδρείο | asteris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 18-07-04 16:21 |