|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο..
![]() ![]() ![]() Το θαμνώδες φυτό που έχεις δεξιά και αριστερά πως λέγεται και που το βρήκες? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να ειναι selaginella, το εχουν αρκετα φυτωρια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστώ dini
Θα μου περάσει και αυτό....Ελπίζω σύντομα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη iliaspanagiotou : 10-05-11 στις 12:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω!!! πανέμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολύ όμορφο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για τα φυτά ... ...το δεντράκι είναι μέσα στην άμμο η σε γλάστρα; Τα λουλουδάκια;;; μου φαίνεται για αφρικανική βιολέτα ... ή μήπως δεν είναι;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ lucy, ακόμα δεν θα πώ τίποτα μέχρι να δώ οτι λειτουργεί, μόλις αυτό γίνει θα ανεβάσω φωτογραφίες και τα ονόματα των φυτών.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο Ηλια!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Πολυ αμμο δεν εβαλες?? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο, η άμμος είναι ακριβώς...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απέτυχε. Ώρα για καινούργιο paludarium απο Σεπτέμβρη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νεο μου paludarium | leonm | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 34 | 20-04-11 23:17 |
Paludarium | tsilojohn | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 15 | 02-01-11 14:36 |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
PALUDARIUM...πως...? | apolonistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-08-09 14:31 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |