|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και οι ακριβοι-μαρκες δεν ειναι ακριβως με τη θερμοκρασια ο θερμοστατης τους. Παιζουν διαφοροι παραγοντες για την ακριβεια. Η διαφορα ειναι να εχουν δυνατοτητα καλιμπραρισματος για να φερεις την ενδειξη του θερμοστατη να ειναι ιδια με του θερμομετρου. Αν και δεν εχει καμια σημασια. Και εγω που εχω θερμαντηρες με δυνατοτητα καλιμπραρισματος δεν τους εχω καλιμπραρει, αφου δεν με ενδιαφερει τι θερμοκρασια δειχνει ο θερμαντηρας. Το γυριζω μεχρι εκει που φερνει τη θερμοκρασια που θελω στο θερμομετρο και δεν παει να δειχνει και 100C ο θερμοστατης. ------------------------- Παράθεση:
![]() Οι πιθανες αιτιες ειναι η ποιοτητα του θερμαντικου σωματος ή τα βατ του σε σχεση με την ποσοτητα νερου και την εξωτερικη θερμοκρασια, οπως και η "μονωση" του ενυδρειου, πχ. καπακι.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 10-05-11 στις 06:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα φιλε μου. Να εισαι καλα. Ισως να ειναι και η θερμοκρασια του σπιτιου διοτι ειναι δροσερο ακομα και το καλοκαιρι και ισως το οτι το ενυδρειο ειναι ανοιχτο χωρις καπακι...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |