|
|
||||
|
||||
![]()
plakα κανεις.. μολις τωρα σκεφτομουν να ανοιξω τετοιο θεμα..
![]() ![]() αγορασα μια ετσι για πλακα για το καλοκαιρι. αυτην η μασκα που ειχες που τις αποθηκευε σε sd ?
|
||||
|
||||
![]()
Eχει βραβεφτει σαν all weather compact camera απο την EISA για το 2010-2011, παει στα 10 μετρα αντι για 3 απο αυτες που ειδα στα λινκ ποιο πανω. Εχει μεχρι και λειτουργια: macro υποθαλάσσιο
http://www.pixmania.gr/gr/gr/0462181...ZVByb21vPW91aQ
|
||||
|
||||
![]()
αρη αλλα ποσο κανει αυτην που εβαλες ??
![]() ![]() και κατι ακομα. αυτες τραβανε εξισου καλα και εκτος νερου? ξερει καποιος ? ------------------------- οι ποιο πολλοι πωλητες που εβαλες παντως.. ο ενας ειναι ''μικρος'' μονο 41.. ο αλλος ειναι αμερικη οποτε μαλλον στανταρ τελωνειο.. γενικα ψαξτο πριν το παρεις.. ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 10-05-11 στις 02:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απ' οσο ειδα η μια εχει 133 λιρες, οποτε 200 ευρο για αυτα που κανει ειναι μια χαρα τιμη και αν ειδες ειναι σε προσφορα και ναι τραβαει πολυ καλες φοτο και εκτος νερου και σε χιονι-πολυ κρυο(βαθμους υπο το μηδεν) που σε αλλες θολωνει ο φακος αυτη ειναι μια χαρα, τραβαει και HD βιντεο! Αυτη σου ερχετε χωρις τελωνειο απο Γαλλια απο Pixmania, εχω κανει παραγγελια και εγω. Υπαρχει και Ελλαδα!
http://www.adorama.gr/e-shop/Details.php?PrID=4783 Kαι βιντεακι υποβρηχιο http://www.youtube.com/watch?v=E8elx...feature=relmfu
|
||||
|
||||
![]() Επιλεξτε καλυτερη αναλυση κατω δεξια
|
|||
|
|||
![]()
Εχω την
Panasonic Lumix DMC-FT1 καμια 2 ετια. καλη καμερα, τραβαει βιντεο σε HD. Αδιαβροχη εως 3 μετρα. Καλη ποιοτητα φωτο. Προσφατα ειχα ενα ατυχημα ομως και ραγισε το τζαμι της οθονης, οποτε σταματησα προς το παρον την υποβρυχια χρηση της. Μου ζητησαν 85 ευρω + μεταφορικα για αλλαγη τζαμιου, οποτε το ανεβαλα προς το παρον. Παρολ' αυτα συνεχιζω να την χρησιμοποιω σαν μια κανονικη μηχανη. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ειναι σαν κινητο. Εχει πολυ μικρη δικη της μνημη, και συνδεεται σε υπολογιστη με USB, και περνει και SD καρτα. Δεν θυμαμαι ποσα Giga της εχω βαλει παντως χωραει πανω απο 300 φωτοζ και βιντεο 1+ ωρα! Μια χαρα ειναι για να κανεις την πλακα σου, αλλα εγω δεν την φοραω σαν κονονικη μασκα, εχω αλλη με αναπνευστηρα, και αυτην την εχω στα χερια και φωτογραφιζω. ![]() Με το κεφαλι ολο και καποια ασυνεσθητη κινηση θα κανεις, και ειδκα αν τραβας βιντεο βγαινει χαλια... ![]() Ακομη ψαχνω, για μιληστε φωτογραφοι!! Οποιος εχει καποια υποβρυχια καμερα, ας κανει ενα κοπο να ανεβασει μια φωτο ωστε να δουμε ποιοτητα!! |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να ζήσεις φίλε και συνονόματε.... ακόμη γελάω με το που φαντάζομαι το σκηνικό να αρπάξει κάποιον καμμιά τσουχτρα την ώρα του βιντεο και να χτυπιέται πέρα δώθε..... πάντως θα ήθελα να δω ένα τέτοιο βιντεάκι.....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() οι φωτο με canon powershot 10 το βιντεο με olympus mju 8010 |
|
||||
|
||||
![]()
Συνονοματε κατι αλλο εννοουσα, αλλα χερομαι που σου δινω χαρα!!
![]() ![]() ![]() @miki, τι φοβερες φωτο ειναι αυτες?! Δικες σου???Δωσε κι αλλες!!! Σε ποιο μερος ειναι τραβηγμενες??? Αν πλησιασες τοσο σμερνα σε παραδεχομαι!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() οι φωτο ειναι απο μεξικο και τραβηγμενες απτον αδερφο μου. πλησιασε οντως αρκετα την σμερνα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τουλαχιστον την καμακωσε μετα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καμερα μεσα στο ενυδρειο.. | ntak | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 11 | 21-11-11 11:52 |
Θηκη Φωτογραφικησ Μηχανησ Για «υποβρυχιεσ» Φωτογραφιεσ | accnt | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 13-11-06 12:45 |
Αδιαβροχα ντουϊ για λάμπες φθορισμου!!! | SpyNet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 12:07 |
Αδιαβροχα ντουί... | GFON | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 22-10-05 05:14 |
υποβρυχια κηπουρική.. | Moonchild | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-08-05 13:32 |