|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα τι να κανω...να τπαρω μονο τα τζαμια κε να τα κολλησω μονος με ειδικη σιλικονι? Η να παω κε μια σιλικονι ειδικη κε να μου τα κολλισει αυτος? Η να παρω ετοιμο?
|
|
||||
|
||||
![]()
...Πανε ρωτα τιμή, και μετά βλεπουμε. Δεν αλλαξε κάτι απο χθες....
|
|||
|
|||
![]()
Οκε..!!
------------------------- Παιδια πηγα κε ρωτησα..ο τυπος ειναι κλεφτης..μου λεει 90 ευρω κολλιμενο..κε 50 μονο τα τζαμια..εε κε εγω θα παω στο pet city να παρω την ετοιμη 60 ευρω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη john003 : 09-05-11 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γι'αυτο σου λεω πρωτα ρωτα.... Ρωτα και σε κανεναν αλλο τζαμα. Δεν χρειαζεται να τρεχεις ως εκει. Τηλεφωνικά.
Και αν σου αρχισουν τα "ελα απο εδω", πες "Δεν μπορω. Αμα θελετε πειτε μου μια τιμή, αλλιως γεια σας!"
|
|||
|
|||
![]()
Ακρειβως!! θα παω κε σε αλλον εναν που εχω βρειι αλλα κε αυτος ακριβα θα τα εχει. πιστευω..!
|
|
||||
|
||||
![]()
50 ευρω?
Τον πιστολιάζεις και πας σε άλλον!Από την στιγμή που είσαι ενημερωμένος ξέρεις και τι ζητάς ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα..αρε ορεστη με τις πλακες σου..ασφαλως κε τον πιστολιαζεις..!!αλλα θα παω να παρω απο to pet city..ειναι μεγαλος κοπος για εναν αρχαριο..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οι χελώνες μου!!! | valantis | Άλλα ζώα | 9 | 18-01-10 18:22 |
Χελώνες Βοήθεια | makis2424 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-08-08 20:53 |
γλίτσα σε χελώνες | πορτοκαλίτσα | Άλλα ζώα | 5 | 21-09-07 14:17 |
Χελώνες | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 06-06-07 22:43 |
Χελώνες & Μονομάχοι ??? | hobbyman | Bettas | 5 | 05-10-06 13:40 |