|
|
|||
|
|||
![]()
απο την ωρα που τα ταισα ολο περα δωθε ειναι και ψαχνουν κι αλλη τροφη!!!!τσιμπολογανε οτι βρουν...οποτε ειμαι αισιοδοξη...
αυτο που με προβληματιζει ειναι 1)αν θα πρεπει να αλλαξω την σκληροτητα του νερου και 2)οτι το φιλτρο μου "εκβαλει" 10 εκατοστα κατω απο την επιφανεια αλλα βγαζει αρκετες μπουρμπουλιθρες, πρεπει να αλλαξω κατι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι σκληροτητα εχεις? αυτο εινια γαι την ροη.. η μουρμπουληθρες ειναι καλες για την οξυγωνωση του νερου. εγω το εχω πανω πανω να κανει κυματακι.. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μετραω με στικ κ οι μετρησεις εχουν ως εξης:
ph 7.2 kh κατι αναμεσα σε 3d και 6d gh κατι αναμεσα σε >7d και >14d no2 0 no3 25 ------------------------- μπα... για το no3 πολυ ειπα.... επισης το ph ειναι τελικα 8 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LunaDark : 08-05-11 στις 17:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σχετικα καλες ειναι μιας και τα χρυσοψαρα θελουν σκληρο νερο.
το ph 8? no3 αρκετο εχεις. καλυτερα βεβαια με υγρα. αλλα απο το τιποτα καλα ειναι και αυτα για μια γενικη εικονα. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ναι στην αρχη φαινοταν σαν 7.2 αλλα μετα σκουρινε κι αλλο...
ξερω οτι πρεπει να παρω υγρα αλλα με την ανεργια που με δερνει και τα πανακριβα διδακτρα του μαστερ μη σου πω οτι κι εγω νιφαδες ψαριων θα τρωω σε λιγο.... για το no3 δεν ειμαι σιγουρη...ειναι λογικο?χτες εκανα αλλαγη νερου...και μεγαλη κιολας.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχα και θα χορταινεις με τις νιφαδες? ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρακι μου επιτελους τριγυριζουν σε ολο το ενυδρειο!!!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαστασεις ενυδρειου και ειδος χρυσοψαρου | Razorblade | Χρυσόψαρα | 7 | 29-09-09 14:14 |
Επιθεση χρτσοψαρου σε αλλο ... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 23 | 22-02-09 13:26 |
φυλο χρυσοψαρου | zidane1989 | Αναπαραγωγή | 2 | 30-12-08 09:31 |
ερωτηση για διατροφη χρυσοψαρου | mao | Χρυσόψαρα | 8 | 28-09-08 12:38 |
ασπρα σημαδια στην ουρα χρυσοψαρου..... | silver | Χρυσόψαρα | 3 | 27-10-04 03:25 |