|
|
|||
|
|||
![]()
Εσυ θα κρατούσες ενα χρυσοψαρο 15εκ σε ενα ενυδρείο 30χ30χ30 δλδ;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι γιατι οι διαστασεις που δινεις ειναι για 23 λιτρα καθαρα ... το τι θα εκανα εγω ειναι αλλο θεμα. το θεμα ειν αι να μην λεμε αντε ειναι χρυσοψαρο θα γινει ''τερας'' .. αν θελει φυσικα ας παρει 50 λιτρα κακο δεν ειναι και ουτε αυτο ειπα , απλα να μηνε ιμαστε υπερβολικοι..
|
|||
|
|||
![]()
γιατι είσαι τρελαμένος
![]() 23 καθαρα εχουν μεγαλη διαφορα με τα 30 που λες εσυ; Τις διαστάσεις στις εδειξα για να τις δεις καλυτερα ποσο μπορει να είναι ενα 30λιτρο ! Τελος παντων. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι ρε συ δεν ειμαι ''τρελος'' απλα λεω ποσο ειναι.. ![]() ![]() αλλα σου ειπα , με πειραζει να λενε ε,χρυσοψαρο ειναι θελει 50 λιτρα... χωρις καν να ρωτησουν τι χρυσοψαρο ειναι καταλαβες πως το λεω? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι ο τροπος σου ηταν αποτομος γι αυτο σου λεει το παιδι μην τραιλενεσαι. Και εκτος αυτου τωρα η κοπελα που ανοιξε το θεμα διαβαζει 2-3 ****** που κοντραρονται σε αποτομο υφος..Δεν εχει νοημα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 08-05-11 στις 16:59 |
|
||||
|
||||
![]()
Kαταρχας μην γραφεις βρισιες με @@@ γιατιμ καταλαβαινονται..
και για το τελος να σου πω οτι δεν κοντραρομαι λεω αυτο που ειναι σωστο. αν διαφωνεις κακος κανεις. το σωστο ειναι να ρωταμε πρωτα τι ψαρι ειναι και μετα να προτεινουμε. διαφωνεις σε αυτο? τεσπα. εγω ειπα την γνωμη μου. και ελπιζω να την ακολουθησει.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε achisael σωστό αυτο που λές με τουσ χρωματισμούς των χρυσόψαρων. Σίγουρα υπάρχουν είδοι με τρελλούς χρωματισμούς. Μια φωτογραφιά όμως λύνει όλες τις απορείες.
Από εκεί και πέρα φίλε, έχω μια πολύ βασική διαφωνία. Τα 40 - 50 λίτρα είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ για τα είδοι που φτάνουν τα 15 με 17 εκ. Είναι τουλάχιστον αστείο να υποθέσει κάποιος ότι μπορεί να έχει ένα ψάρι που φτάνει 50-60 εκ.(κοινό χρυσόψαρο) σε 50ρι ενυδρείο!!!! ΑΡΑ, δεν τιθεται θέμα κοινού χρυσόψαρου σε αυτά τα λίτρα! Η επισήμανση σου είναι ορθή αλλά με λάθος βάση. Το είδος του χρυσόψαρου είναι σημαντικό για να δεις αν θέλεις 40 ρι -50ρι ενυδρείο Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ! Μικρότερο ΔΕΝ πρόκειται να χρειαστής! Και κάτι ακόμα, ο βασικότερος λόγος που ακόμα και τα 15ποντα χρυσόψαρα θέλουν 40-50 λιτρα δεν είναι το μέγεθος τους αλλά το ότι είναι βρόμικα ψάρια. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Για να μην αποτρέπουμε τους νέους χομπίστες, καλό είναι να τους ενημερώνουμε οτι πχ. το χρυσοψαράκι των 4εκ μπορεί να φιλοξενηθεί "προς το παρόν" σε πχ 20 λίτρα, επειδή όμως έχει τις "γεννετικές προδιαγραφές" να γίνει 15εκ , ας έχει υπόψιν του οτι απαιτείται ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ χώρος για να ζήσει όμορφα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το ψαράκι εχει κατάθλιψη | EL_AV | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 31 | 21-03-11 19:42 |
καινούργιο ψαράκι....(μονομάχος) | ariel | Bettas | 38 | 22-10-10 13:47 |
Κανένα κόλπο; Ψαράκι στο φίλτρο | persival | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 12-10-09 19:25 |
Πάει το ψαράκι μου... :( | andreasp | Χρυσόψαρα | 24 | 04-06-07 11:26 |
Ψαράκι το ... ελληνικόν ! | fighterfish | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 13 | 23-01-03 01:49 |