|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω για το χρωμα του το βλεπω
τι ηλικια εχει το ψαρι ?
|
||||
|
||||
![]()
αν εννοεις αυτο μονο αυτο που βλεπουμε στην φωτο και εγω για χρωματισμο του ψαριου το βλεπω.
στα δικα μου εμφανιστηκε περιπου 10-12 μηνων. τωρα για το οτι δεν εχει ορεξη και δεν πολυ κινειται, δεν ξερω να σου απαντησω. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα αλλα ψαρια εχεις μεσα ? μηπος τρωει φαπες απο αλλα ψαρια ?
|
||||
|
||||
![]()
Το ψάρι πρέπει να ειναι πανω απο 1 χρόνου .. τα υπόλοιπα ειναι αλλο ενα αγγελοψαρο 2 guramis 4 otos και 7 corydoras. Ολα είναι ήρεμα μεταξυ τους . Προληπτικά έδωσα melafix primafix . Δεν παρατηρώ καποιο άλλο συμπτωμα , απο το μεσημέρι που εδωσα τα φάρμακα εχει καλυτερέψει αρχισε και κινείται τι μποερει να είναι ?Δες τε και στην φωτο καπως καλύτερη
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι το ψαρι μην ανχωνεσε τσαμπα εριξες φαρμακα
|
|||
|
|||
![]()
+1 στον χαρη
|
|
||||
|
||||
![]()
εχει "αιμα" απο koi-angelfish....δες μερικα.. http://www.google.gr/search?hl=el&q=...w=1419&bih=715
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ροδοστομοι με σημαδια | Δημητρης89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-01-11 04:48 |
Περιεργα σημαδια σε Λαμπιντο | Roussaks | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 11-01-10 11:36 |
Περιεργα σημαδια σε ps.socolofi | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-10-09 12:55 |
κοκκινα βραγχια | βαγγελης καραγιαννη | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-03-08 05:59 |
σημαδια σε crinum | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 09-03-07 01:05 |