|
|
|||
|
|||
![]()
οχι ενταξει μην ανισιχεις, πηρα τηλεφωνω κε μου ειπαν να παω απο δευτεραα πρωι..!! Ωρεαα δν νομιζω να στοιχισει πανω απο 50 ευρω ετσι δν ειναι?? ενταξει η διαστασεις ειναι σχετικα μικρες..θα μου το φτιαξει εκεινη την ωρα η θα πρεπει να περιμενω καμια βδομαδαα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Σου ειπε οτι θα στο κολλησει κι ολας; Βασικά για την τιμή επρεπε να τον ρωτήσεις.
|
|||
|
|||
![]()
δεν προλαβα μου ειπε ελα την δευτερα το πρωι...εε λογικα θα το κολλισει κιολαΣ
θελει ειδικι κολα?? |
|
||||
|
||||
![]()
αμα ο τυπος δε το εχει ξανα κανει εχεις επιπλεον κοστος 10 ευρο
εναν κουβα και μια σφουγκαριστρα ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 07-05-11 στις 17:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
πρεπει εγω να παω να παρω την σιλικονη κε να του την παω η 8α εχει εκεινος η θα παει να παρει..?? κε που την βρεισκω?? αν χρειαστει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω νομίζω οτι καλύτερα θα είναι να το φτιαξεις εσυ, γιατί θα σου παρει πολλα, (λογικά) και θα το κανεις πιο ασφαλες. Τελοσπαντων. Πανε εκεί και ρωτα. Αν δεν παρεις τιμη μην του πεις ξεκινα...
Παντως, αν σου πει 50-60 ευρω, πανε παρε αυτο απο το πετ σιτυ. Για 20 ευρω...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οι χελώνες μου!!! | valantis | Άλλα ζώα | 9 | 18-01-10 18:22 |
Χελώνες Βοήθεια | makis2424 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-08-08 20:53 |
γλίτσα σε χελώνες | πορτοκαλίτσα | Άλλα ζώα | 5 | 21-09-07 14:17 |
Χελώνες | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 06-06-07 22:43 |
Χελώνες & Μονομάχοι ??? | hobbyman | Bettas | 5 | 05-10-06 13:40 |