|
|
|||
|
|||
![]()
συμφωνω απολυτα μαζι σου κ ειδικοτερα ενυδρεια για χελωνες που πρεπει να κανεις κ τοπερ κ σκαλακια κ ολα.συμφερει απολυτα να βαλεις κ πλεξι κ σιλικονες.βαρια βαρια 50 ευρω καθαρισες κ μαλιστα με διαστασεις που θελεις εσυ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, και 50ευρω αλλα τελοςπαντων, λίγα!
![]() Εμενα το 200αρι μου βγηκε 60 ευρω με σιλικόνες και όλα. Θα το έχω ως την μέση για αρχή. Αν το γεμίσω ως πανω και βαλω εξτρα στερια, θα το δώ μελλοντικα.
|
|||
|
|||
![]()
εννοω μεχρι 100 λιτρα κ με ολα τα συναφη.αλλα κ εσυ με 60 ευρω τα 2900 μια χαρα εισαι....
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον σε πειραξε η ωρα!
![]() ![]() Εγω: 200 λιτρα, η γυαλα (τζαμια κ σιλικονη) 60 ευρω. Φιλος: 280 λιτρα, γυαλα (τζαμια κ σιλικόνη) γυρω στα 100.
|
|||
|
|||
![]()
ναι ρε συ το 9 ειναι διπλα στο 0 κ πατηθηκαν μαζι αλλα ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες τι ηθελα να πω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια πηγα εχτες στο pet city να δω για ενα ενυδρειο για χελωνακια κε δν ειχε κατι καλο κε ανετο...κε αποφσισα φυσικα κε αν γινετε να παω σε εναν τζαμα κε να του δειξω τις διαστασεις κε το σχημα του ενυδρειου που θελω κε να μου το φτιαξει κε πολυ ποιο οικονομικα φυσικα απλα θελω να μου πειτε ο τζαμας θα μπορει να μου το φτιαξει η πρεπει να παω σε αλλον?? παρακαλω απαντηστε μου...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά, αμα θελεις, πες που τις διαστάσεις που σκοπευεις να το κανεις, να σου πω πως πρεπει να είναι τα τζαμια.
Μπορείς να το κολλήσεις και μόνος σου, με την βοηθεια ενός αλλου ατόμου. Υ.Γ. Καλα, τι ώρα ξυπνας; Εμενα με ξυπνησαν σημερα, αλλιως ακόμα όνειρα θα έβλεπα! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οι χελώνες μου!!! | valantis | Άλλα ζώα | 9 | 18-01-10 18:22 |
Χελώνες Βοήθεια | makis2424 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 30-08-08 20:53 |
γλίτσα σε χελώνες | πορτοκαλίτσα | Άλλα ζώα | 5 | 21-09-07 14:17 |
Χελώνες | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 06-06-07 22:43 |
Χελώνες & Μονομάχοι ??? | hobbyman | Bettas | 5 | 05-10-06 13:40 |