|
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει περιπτωση το ψαρι να φαει χωρις θεραπεια για ενδοπαρασιτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
τι θεραπια να κανω??
πιο φαρμακο βασηκα τι επιλογες εχω? |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω το πιο βασικό είναι να βρεις την αιτία του προβλήματος παρά την κατάλληλη θεραπεία
![]() Τα ψάρια σου είναι ασύμβατα,με διαφορετικές απαιτήσεις και λάθος αναλογίες ![]() Μέχρι να αλλάξει η κατάσταση και χωρίς να μπορώ να κάνω διάγνωση από μακριά, εγώ θα έλεγα να κάνεις μια αλλαγή νερού, να σταματήσεις να ταίζεις για 2-3 μέρες και να κάνεις μια θεραπεία με ektozon (που δεν βλάπτει και την βιολογία σου). Καλή επιτυχία και ενημέρωσε μας για την εξέλιξη. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω αλατη μεσα κλεοβουλε 10γραμαρια ανα 10λιτρα!!να βαλω κ εκτοζον??
το firemouthe το εχω σ καραντινα!! σημερα τα leleupi ειναι καλυτερα απο χθες ξεχασα να πω οτι εδωσα κατεψηγμενη τρωφη πρωτη φωρα πρην 3 μερες κ ο αρσενικος μηπος για αφτο δεν του αρεσει ξερει κ την φτηνει?? |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνεις κανονικά αυτό που είπα παραπάνω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρα κοπρανα | aNe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 29-04-11 18:19 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα στιγματα? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-07-07 11:26 |
ασπρα ζωηφια | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 20-03-06 16:12 |