|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπως και να εχει η φαση δεν εχουμε κοφτερα δοντια και τρυχομα και δε μπορουμε να αφυνουμε ενα ζωο που ειναι μεσα στο σπιτι μας να μας δαγκωνει επιδει γουσταρει για μενα ειναι απαραδεκτο και αν με δαγκωνε στο ασχετο η 1 κινηση μου θα ηταν να του χωσο κι εγω μια μπουφλα η να τον ποισω με μεγαλη δυναμη απο τα μαγουλα για να μαθει να φερετε και λετε εσεις οτι θελετε μου θυμισετε μια οικογενια που εκανε οτι ηθελε ο σκυλος αμα ηθελε συκωνοταν απο τον καναπε να κατσουν αν δεν ηθελε τους εριχνε και καμια δαγκωνια μαλλον το καιμενο ειχε ανασφαλιες ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή απο όσα έχουμε γράψει εσύ αυτό καταλαβες;;;; Εγώ παραιτουμαι! Δικα σου είναι τα σκυλιά, ενήλικος είσαι, κανε ο,τι γουστάρεις! Κι αν αργότερα κάνεις παιδιά ριχνε τους κι από καμιά μπούφλα, δε βλάπτει!
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 06-05-11 στις 15:27 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 06-05-11 στις 15:21 |
|
||||
|
||||
![]()
ειδες πως δικαιολογουνται καποιες αντιληψεις ;
|
||||
|
||||
![]()
παμε παλι
μιλαμε για 2 διαφορετικα σκυλια ενα το οποιο ειναι κουταβι και τον ειχα μεχρι περιση και ενα το οποιο το πηρα 2 χρονον πραγματικα αγριο και μου επιτεθηκε αμα θελετε το λεω και συλαβηστα 7 μηνων ειναι πολυ μικρο ???????? το αστο ειναι απο τα βασικα που πρεπει να ξερει ενας σκυλος απο κουταβι 3-4 μηνων το αστο το φερτο το κατσε στο παιχνιδι πανω τα μαθαινει αυτα ..
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 06-05-11 στις 15:19 |
|
||||
|
||||
![]()
το εχουμε καταλαβει οτι μιλας για δυο σκυλους
το αστο σου ειπα στο παιχνιδι το δουλευουμε , οσον αφορα ομως τον κακο ακομα ειναι νωρις να του βαλουμε του κουταβιου το αστο , ακομα τον ανεβαζουμε τον σκυλο για να φτασει την μεγιστη μαχητικοτητα που μπορει να βγαλει , καταλαβες τωρα ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
On Line Βιβλιο | ahar | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 13 | 09-03-09 15:21 |
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΨΑΡΙΟΥ | g-pavl | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-11-08 12:54 |
Βιβλιο για δισκους | Pritanis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 72 | 19-08-08 06:02 |
προταση για καλο βιβλιο | giamaios | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 9 | 26-10-04 10:38 |
ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ?? | sbravos | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 22-03-03 16:29 |