|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος εδω ειναι ο Dudu(12 μηνων,μετρημενος απο την μυτη ως το τελος της ουρας 96cm).....του οποιου του αρεσει να ''στρεσαρει'' τα ψαρακια μου καθως την στηνει στα ενυδρεια και περιμενει να περασει κανενα ψαρακι απο κοντα του,βεβαια τα ψαρια δεν του δινουν καμια σημασια πια...και τον γραφουν κανονικα.....
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαθηκε να το βγαλεις nacho,ismael,papa buba ? να τον χαιρεσαι τον γατο σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Yπεροχο ζωο!
Να τον χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και ο Άρης στην παρέα....
Από την Κυριακή είναι κοντά μου!
|
|||
|
|||
![]()
Kαλά βρε, πού το πέτυχες το αρκουδάκι?? Εσύ μας έλεγες για σκύλο...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο...και γω γειτονια ειμαι,δεν δικαιουμαι να χωσω λιγο τα χερια στη γουνα?
Πραγματικα αρκουδος,να τον χαιρεστε τον σκυλακο! Αντε,να μεγαλωσει λιγο να πηγαινουμε για καμια βουτια εδω κατω! |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει.
Καυκασιος ειναι ? ![]() Θελεις τρεξιματακι στην αρχη γιατι μετα θα ειναι αργα. Οπως και με ολα τα ειδη θελει η αρχη προσοχη, μονο που αν δεν στρωσει αυτος, εσυ θα εχεις λιγο "μεγαλυτερο" προβλημα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Να κάνει και το 2ο εμβόλιο και μετά! Βουτιές δεν τον κόβω να κάνει καθότι ορεσίβιος... ------------------------- Παράθεση:
thnx delta! Sarplaninac. Έχω κάποια μικρή πείρα ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Στην 1η και ειδικά στη 2η φώτο, δεν τον βλέπω και ιδιαίτερα χαλαρό. Θα μάθει ελπίζω! Πώς πάνε τα πράγματα σήμερα;
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απ’αλλού φερμένο Δέν τ’αντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 14-06-11 στις 01:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα παντως οι δικοι μου εχουν θεμα με τις γατες..... Σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να τραβηξω τετοιες φωτογραφιες.......
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση Φυτά-Ζωντανά-PH-GH-KH-A/O | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 63 | 06-01-11 19:50 |
βάση για ζωντανό βράχο | sifnos | Θαλάσσια Βιολογία | 32 | 24-04-09 10:57 |
Πως προσθέτουμε ζωντανό βράχο εκ των υστέρων? | amorealex | Θαλάσσια Βιολογία | 10 | 24-01-09 19:16 |
Κερκίδες - βάσεις για ζωντανό βράχο??? | freediver | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 28-07-08 22:00 |