|
|
||||
|
||||
![]()
οκ θα το ζητησο! εχει 2 ωρες που προσπαθη να το φτηση
![]() το firemouth τι να το κανω?? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το καλυτερο θα ηταν να παρεις και αλλες γνωμες ειδικα για το μικρο σου που κανει σαν να μασαει οπως λες δε μπορω να καταλαβω τι εχει
τωρα για το firemouth δοκιμασε σπιρουλινα και σιγουρα περιμενε και αλλες γνωμες μπορει να χρειαζεται και/η κατι αλλο |
|
||||
|
||||
![]()
αν τα κακα ειναι ασπρα σαν γαλα τοτε το ψαρι εχει σιγουρα εσωπαρασιτο
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσει ειναι ασπρα σαν γαλα
![]() εχω δοκημαση σπιρουλινια δεν εχει ομως ορεξη για φαει του εδωσα σημερα αρακα πηγε να το φαει αλλα τ μετανιοσε |
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχει περιπτωση το ψαρι να φαει χωρις θεραπεια για ενδοπαρασιτα!
|
|
||||
|
||||
![]()
τι θεραπια να κανω??
πιο φαρμακο βασηκα τι επιλογες εχω? |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω το πιο βασικό είναι να βρεις την αιτία του προβλήματος παρά την κατάλληλη θεραπεία
![]() Τα ψάρια σου είναι ασύμβατα,με διαφορετικές απαιτήσεις και λάθος αναλογίες ![]() Μέχρι να αλλάξει η κατάσταση και χωρίς να μπορώ να κάνω διάγνωση από μακριά, εγώ θα έλεγα να κάνεις μια αλλαγή νερού, να σταματήσεις να ταίζεις για 2-3 μέρες και να κάνεις μια θεραπεία με ektozon (που δεν βλάπτει και την βιολογία σου). Καλή επιτυχία και ενημέρωσε μας για την εξέλιξη. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω αλατη μεσα κλεοβουλε 10γραμαρια ανα 10λιτρα!!να βαλω κ εκτοζον??
το firemouthe το εχω σ καραντινα!! σημερα τα leleupi ειναι καλυτερα απο χθες ξεχασα να πω οτι εδωσα κατεψηγμενη τρωφη πρωτη φωρα πρην 3 μερες κ ο αρσενικος μηπος για αφτο δεν του αρεσει ξερει κ την φτηνει?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρα κοπρανα | aNe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 29-04-11 18:19 |
ασπρα πλαναρια | moros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 28-09-08 15:48 |
Ασπρα στιγματα | kdros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-10-07 17:01 |
ασπρα στιγματα? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-07-07 11:26 |
ασπρα ζωηφια | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 20-03-06 16:12 |