|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εν συντομία θα σου πω πως: * Είναι καλό να υπάρχει ποικιλία ώστε κάποια τροφή να συμπληρώνει κάποια άλλη. * Κατεψυγμένες επίσης. * Συχνότητα ταϊσμάτων ανάλογα με την ηλικία τους. * Κοιτάμε τα ενισχυτικά χρώματος ανάλογα με τα ψάρια μας. * Ενισχύουμε κατά περίπτωση με διάφορα σκευάσματα (πολυβιταμινούχα). κλπ. κλπ. κλπ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω γύρω στους 100 δίσκους σε διάφορα μεγέθη (ενήλικα άτομα, μωρά, μεγαλύτερα, λίγο ακόμη μεγαλύτερα κλπ., σε 6 ενυδρεία).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ερωτημα μου ειναι μεσα απο τις δικες σου παρατηρησεις σε ποιες αποξηραμενες εχεις καταληξει και ποιες βιταμινες. Ριχνεις μια σκελιδα σκορδο και την τρωνε? Απο φρουτα εκτος μπανανα δινεις κατι αλλο? Η diy που λες ειναι μοσχαροκαρδια με διαφορα αλλα καλουδια ή κατι αλλο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκόρδο λιωμένο δίνω όσο διατηρώ δίσκους. Από φρούτα έχουν φάει και καρπούζι και άλλα (ε)ξωτικά. Είναι 2 DIY, μια με γαρίδες κλπ και μια με μοσχαροκαρδιά κλπ. Βιταμίνες ρίχνω όποιες έχω (έχω δοκιμάσει αρκετές εταιρείες). Στα μωρά όμως... προτιμώ την pro growth και στα ζευγάρια την pro more. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα νομιζα οτι ειχες στανταρ τροφες που δινεις μετα απο παρατηρησεις σου γι αυτο επεμενα. Να σε καλα παντος για τις συμβουλες σου!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο τετρακουνητος!!!
![]() ![]() Και αρτεμια κατεψυγμενη (μεγαλη) ειναι πολυ καλη τροφη για δισκους!!! Οσο πιο πολλες τροφες τοσο καλυτερα (καλυπτουμε μεγαλυτερο φασμα)!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αιχμηρές πέτρες...? | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-02-08 14:10 |
Πυροσβεστήρας ξηράς κόνεως ακατάλληλος για CO2? | spirosta | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 13-07-07 00:02 |
Mini reef | deMetrIs | Nano Reef | 28 | 10-12-06 14:35 |
Ενυδρείου ή ξηράς ? | asteris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 21-10-05 09:11 |