|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ , θα χαρώ να γίνω μέλος της παρέας σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να' σαι καλά.
|
||||
|
||||
![]()
δε γνωριζω "τεχνικα" θεματα για να πω γνωμη...αλλα αυτο που βλεπω μου αρεσει παααααρα πολυ!!!
τα συγχαρητηρια μου...και καλως ηρθες στο φορουμ! ![]() στεκομαι ιδιαιτερα στο σημειο οτι ο πυθμενας σου με τα βοτσαλα και τις μεγαλες πετρες ειναι εκπληκτικος. εχω διαβασει συχνα εδω ομως οτι τον αφηνουμε γυμνο για να αποφευγουμε προβληματα...μπορειτε να πειτε κατι παραπανω επαυτου?? γιατι αν ποτε κανω καμια μικρη λιμνουλα..θα ηθελα να ειναι ετσι ο βυθος της. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες
![]() Πολυ ομορφη λιμνουλα!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά όμορφη και με πολύ ωραίο βυθό, όπως είπε κι Πάνος! Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι πάντα τέτοιες ομορφιές!!!
![]() μήπως να μας έδειχνες και το υπόλοιπο τμήμα της λίμνης με τον καταρράκτη ;;;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Μας δουλεύεις ε;
Μ' α΄ρεσει πάρα πολύ!! Θέλω να ρωτήσω, στη πρώτη φωτό, φαίνεται σα να έχεις κλείσει την μπαλκονόπορτα με τις πέτρες. Έτσι είναι ή δεν βλέπω καλά (πολύ πιθανό). |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι παράθυρο!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Οντως οπως πολύ σωστά λέει ο Βασίλης για να διατηρώ τον βυθό μου και γενικότερα την λίμνη σε τέτοια επιπέδα χρειάζεται παραπάνω μέριμνα αλλά χρονος που της αφιεερώνω είναι η ξεκούραση, η ηρεμία και η χαλάρωσή μου. Μόνο ο ήχος του νερού... φτάνει! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Paris : 06-05-11 στις 00:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφη εχεις κανει καλη δουλεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα χρυσόψαρα είναι σαφέστατα πιο ανθεκτικοί οργανισμοί από τα κοι. Χρειάζονται ελάχιστη τροφή, έτσι που τα νιτρικά κ.λ.π. είναι πολύ λιγότερα, έτσι που με τη επιλεκτική χρήση κάποιων φυτών (καλύτερα επιφανείας) και την συχνή αλλαγή νερού ελαχιστοποιούμε την ανάπτυξη άλγης. Εννοείται δε, ότι ο ήλιος (άμεσα) έχει περιορισμένη δράση στο νερό. Είναι αλήθεια ότι τα μικρότερα συστήματα ελέγχουν την άλγη πολύ πιο εύκολα. Αυτό αλλάζει όταν ανεβάζουμε τα λίτρα, έτσι θέλει τεχνική υποστήριξη ο έλεγχος της. Το σύστημα του φίλου εδώ είναι σχετικά καινούριο, στο άμεσο μέλλον, η σκόνη κ.λ.π. θα καλύψει σιγά-σιγά τις επιφάνειες. Θα θέλει συχνή μέριμνα ώστε να διατηρείται η λίμνη σε αυτή την κατάσταση. Όπως και να έχει πάντως, η λίμνη σε χαλαρώνει σε κάθε δραστηριότητα μέριμνας.
|
||||
|
||||
![]()
Α-ΨΟ-ΓΟΣ!!
![]() Καλη διαμονη, και μην ξεχασεις να μας πνιξεις στις φωτοζ!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Βασιλη. πολυ ανακουφιστικο αυτο, αν στο μελλον κανω καποια μικρη λιμνουλα για χρυσοψαρα μονο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απιστευτη λιμνη μπραβo! μπραβ! μπραβo!!!!!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
Νεα λιμνη | nikolaras | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 26-08-10 13:46 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |