|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.καιρο εχουμε να τα πουμε μιας και στο ενυδρειο δεν συμβαινει κατι καινουργιο.τις τελευταιες 5-6 μερες να πω την αληθεια εχω βαρεθει να βλεπω το νταμαρι μιας και η <<πεμπτουσια>> του ενυδρειου,τα ψαρια,λαμπουν δια τις απουσιας τους.βγαινουν μονο οταν πεσει πεινα.τοσο ομορφα ψαρια και να κανεις αιτηση για να τα δεις.πιστευα πως θα κυκλοφορουσαν λιγο περισσοτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα mbuna διαλεξαμε και αυτο ήταν επόμενο..είναι πετροψαρα και τους αρέσει να είναι κρυμενα!ευτυχώς που πεινάνε που κ που και τα βλέπουμε..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειχα διαβασει οτι κρυβονται αλλα δεν το περιμενα τοσο.καποια πραγματα τα βλεπεις στην πραξη.οπως και να εχει χαλαλι τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου έχουμε όλοι το ίδιο πρόβλημα.
Έγω ταίζω πολλές φορές την μέρα απο λίγο. Έτσι ΄χω καλύτερη επαφή με τα ψάρια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά τα δικά μου mbuna όσο τα είχα με πολύ χαμηλό φωτισμό ήταν πολύ άνετα και κόβαν βόλτες συνέχεια.Ακόμα και τα τζάμια να χτυπούσα δεν είχαν κανένα πρόβλημα και στρες.Από κάποια στιγμή και μετά που φύτεψα μερικές...βαλισνέριες αναγκάστηκα να αυξήσω το φωτισμό και από τότε είναι πολύ πιο ντροπαλά,βγαίνουν από τις κρυψώνες μόνο για φαγητό και έχουν πολύ πιο θαμπά χρώματα (δεν αναφέρομαι στους κυρίαρχους αρσενικούς).
|
||||
|
||||
![]()
εμενα παλι τα labido και τα maingano συνεχεια εξω ειναι,μονο αν πλησιασεις αποτομα στο ενα μετρο το ενυδρειο τοτε μονο φοβουνται και κρυβονται,και αυτο οχι παντα.
τα maingano ειναι παρα πολυ ενεργητικα ψαρια,εχω παθει την πλακα μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως και εμενα αμα δεις την παρουσιαση, δεν το εχω τοοοοοσο νταμαρι οπως ο Κωστας, το εχω πολυ λιγοτερο και ετσι βγαινουν συχνα (ελαχιστα θηλυκά ειναι κριμένα συνέχεια). Και αν πει κανεις ομως πως θα εχω προβλημα με γεννες και διαβιωση και τετοια...σε 2 μηνες εχω 6 γεννες και 2 αποβολες. Αυτο που θελω να πω, για τοσο λιγα ψαρια μην το παρακανουμε και τοοοοσο. ΥΓ. αν και οι πετρε σου ειναι πολυ ομορφες... ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Αλλα θα το ξερεις ηδη... ![]() ![]() ![]()
----------------------------------------------------------------------------------------- Να είχα και μια λιμνούλα... ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lans : 05-05-11 στις 08:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |