|
|
||||
|
||||
![]()
ισως τα ανσιστρους...εχεις παρατηρησει αν εχουν συγκεκριμενη ''φωλια'' ?? αν οχι τοτε προσπαθει καποιο απο αυτα να φτιαξει την δικη του...συνηθως την σκαβουν επαρκως για να τους χωραει και την μεγαλωνουν οσο χρειαστει με τον χρονο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πέρα από τον αρσενικό που είναι στην καρυδα τα αλλά δεν έχουν στάνταρ φωλιά. Τι αλλο θα μπορούσα να βάλω για φωλιά; οι πέτρες που έχω δεν σχηματίζουν σπηλιές. Να τις ξαναστησω διαφορετικά;
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι πως το περιγραφεις, το πιο πιθανο ειναι καποιο απο τα ανσιστους να την εχουν σκαψει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ok. Το "βουναλακι" που ήταν απο διπλα ισοπεδώθηκε, αλλα δεν ξέρω αν υπαρχει ακομα η τρυπα. Η υποτιθεμενη είσοδος κοιταει προς την πλατη του ενυδρειου, οποτε...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι κ βαθια η γουβιτσα σιγουρα τα ανσιστρους.
Ο αρσενικος μου το κανει συνεχεια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καποιος να με βοηθησει | sugarias | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-02-11 15:59 |
ξερει καποιος? | giannisqq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 10-12-09 10:47 |
ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ? | theodosis_f | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 03-10-09 22:56 |
ας με βοηθησει καποιος! | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 76 | 14-09-09 15:21 |