|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%EB%E9%EA%FC
βλέπω όλη την κατασκευή με ακρυλικό και απο τα συμφραζόμενα θα κολληθεί ολόκληρη με σιλικόνη στο τζάμι (λέω να το επιχειρήσω πειραματικά) θα ενημερώσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις να κολλησεις ακρυλικο με τζαμι και να ειναι στεγανο..?
Προσεξε γιατι εκει ο Νικος εκανε ενα κουτι απο ακρυλικο και απλα το τοποθετησε μεσα σε μια γυαλα.. Και μπορει να εβαλε και λιγη σιλικονη για να μην κουνεται.. Γινε λιγο πιο σαφης γιατι δεν ξερουμε τι θεσ να κανεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
σωστή παρατήρηση
λοιπόν θέλω να είναι στεγανό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε λοιπον δεν ξερω αν γινεται αυτο που θες...
Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα απο οσο γνωριζω δεν κολαει... |
|
|||
|
|||
![]()
Μια απλη ερωτηση.....ακρυλικο που βρισκουμε μπας και το χρησιμοποιησω και εγω για αλλη DIY κατασκευη???
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως εχουν τα μεγαλα τζαμαδικα...
Εχει σιγουρα και στο praktiker...
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν
θα κάνω με τζάμι τα κομμάτια που θέλω να είναι στεγανά και το μέρος που δεν με πειράζει αν ψιλομπάζει θα το κάνω με ακρυλικό το οποίο θα σφηνώσω μεταξύ δύο τζαμιών αλλά το ακρυλικό επιπλέει στο νερό? αν και έχω σκεφτεί ήδη τι θα κάνω αν επιπλέει(θα το διπλώσω και θα του κλείσω ένα κομμάτι τζάμι μέσα στο δίπλωμα) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση εσωτερικό φίλτρο πλάτης από ακρυλικό. | Dream Waters | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 25-11-15 11:16 |
το τζάμι καμπυλώνει | tsintz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 14-04-11 13:33 |
Γυάλινο ή ακρυλικό ενυδρείο...;;; | Blokatos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 12-07-10 13:42 |
Τη τζάμι θέλω | Γιαννησ.rs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 03-07-10 15:41 |
"Κολλάνε" οι elliwell? | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-05-10 15:07 |