|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω δε πιστευω πως τίθεται θέμα μη εμπιστοσύνης.
Απλα προς το παρόν δε κάνω την παραγγελία λόγω οικονομικών αλλα σύντομα θα προχωρήσω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέσσερα χρόνια πριν έφτιαξα μια λιμνούλα 1,80 επί 2,όχι τίποτα σπουδαίο , μια μικρή εκσκαφή κι ένα στρώμα τσιμέντου,τη γέμισα νερό- δεν κρατιόμουνα - κι ύστερα έβαλα πολλά νούφαρα.Δεν θυμάμαι από πόσα ψαράκια ξεκίνησα,λίγα κόι λίγα χρυσόψαρα ,αλλά τα κοίταζα και δεν τα χόρταινα .Τα νούφαρα θέριεψαν , τα ψαράκια μεγάλωναν κι η λιμνούλα μου φαινόταν πολύ μικρή .Έτσι πέρυσι ,κατασκεύασα μια δεύτερη ακριβώς δίπλα στη μικρή , περίπου 8 επί 4 μ.Έγινε η εκσκαφή στρώθηκε το γεωύφασμα και από πάνω μπήκε το liner . Δεν θυμάμαι πόσο κόστισε , αλλά όλα τα αγόρασα από το κατάστημα "Επί γης " , στο Μαρκόπουλο,μπορείς να το βρεις στο διαδίκτυο , να πάρεις τηλέφωνο και να σου δώσουν ότι πληροφορία θέλεις τιμές, μεγέθη, αφού δε θα ξέρουν αν τελικά αγοράσεις .Αν το liner κάπου πέφτει μικρότερο , υπάρχει ειδική κόλλα. Και κάτι να θυμάσαι , όσο μεγάλη και αν κάνεις τη λιμνούλα σου , πάντα θα θέλεις μεγαλύτερη (!!!), αφού κι εγώ σκέφτομαι ... Κι όταν θα βλέπεις τα ψαράκια να μεγαλώνουν και να κυνηγιούνται κι αρχίσουν να σου κάνουν μικρά, ε.. τότε δεν θα θέλεις να πας πουθενά, μόνο να κάθεσαι και να τα χαζεύεις ...Εύχομαι ότι κι αν αποφασίσεις να το ερωτευτείς και να σου γεμίζει τις μέρες,τις ώρες και την καρδιά σου ...
|
|
|||
|
|||
![]()
liner απο διαδυκτιο
http://www.gardensite.co.uk |
|
||||
|
||||
![]()
οτι και να κανεις σου ευχομαι καλη επιτυχια. ολοι εδω σου λεμε τη γνωμη μας για μενα αν βαλεις λεκανη η liner δεν εχω προβλημα το καθε ενα εχει τη χαρη του! απλος πρεπει να σκεφτεις καλα πρωτα αν θες μια λιμνουλα απλα για να ακους το νερο και να δοσεις μια αλλη διασταση στο κυπο σου η αν αγαπασ τοσο πολυ τα ψαρια και θες να τα παρατηρεις σε καθε στιγμη της ζωης τους! μετα ειναι πολυ καλο να δουμε τι σχημα εχει ο κυπος σου και αν μπορεις τελικα να κανεις κατι ποιο μεγαλο! γιατι αν ειναι μικρος τοτε αν την κανεις με liner στη μεση δε πιστευω να ηταν οτι καλυτερο! θα δεσμευσεις τον κυπο σου κατα πολυ!
οσο για το κοστος ειναι οντος κατι που πρεπει να σκευτεις αλλα ειτε βαλεις λεκανη ειτε liner με τα λιτρα που σκεφτεσαι δεν εχει και παρα πολυ ξοδεμα. απλα οχι πολλες βιασυνες! αυτες φερνουν τα μεγαλα εξοδα ![]() η εξωτερικες δεξαμενες θελουν η μια καλη τεχνικη υποστηριξη η θελουν σκια, πολλα φυτα, λιγα ψαρια και ενα απλο φυλτρο για τα απαραιτητα ( βιολογια και καταραχτακι η ρυακι να ακους το νερο ) αυτα απο μενα φιλε μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να βρεις liner, ρώτα κάποια εταιρία κατασκευής πισίνας.
Το χρησιμοποιούν συνέχεια και μπορεί να υπάρχουν ρετάλια σε πολύ καλή τιμή. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Πρόταση για λίμνη? | ermis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 19-04-09 21:33 |
"Λίμνουλα" (κοινώς σκάφη με νερό) στον κήπο | Simpethera | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 22-09-03 14:50 |