|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα "συνεργα" μπορουσες να τα απολυμανεις με διαλυμα χλωρινης για να μη πανε χαμενα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν ΈΞΙ ΜΗΝΕΣ μετά ο ψαρής ΖΕΙ και βασιλευει!!!
Ο αρχοντας του κοινωνικου μου είναι μαζί με το έταιρο YoYo!!! αν κάτσει κανα λοττο διαγαλαξιακο και δουμε απογονους θα μοιραστους σε οσους συμμετειχαν σε αυτο το ποστ!!! αν και μαλλον εκ του ασφαλους γιατι απιθανη η αναπαραγωγη σε ενυδρεια... |
|
||||
|
||||
![]()
απο που αγοραζεις αρωματικο "3-way-fish-friendly" ??
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτο!! Η τύχη όλη με το μέρος σας. Εμένα τα δικά μου white clouds πηδουσαν έξω στις 11.00 το βράδυ π.χ και 11.10 περνούσα και έβρισκα τον συγκεκριμένο μακαρίτη, ήδη απολίθωμα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα :P Νεο 3γουεη φης φρεντλη!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες μέσα στο νερό | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 26-08-10 12:33 |
Φυσαλίδα μέσα στο τζάμι | kornek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-05-09 22:16 |
Ροή νερού μέσα στο φίλτρο | egohome | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 14-11-08 11:25 |
σκουλίκι μέσα στο ενυδρείο! | lag | Bettas | 2 | 21-05-08 10:23 |