|
|
||||
|
||||
![]()
Να επισημανω οτι οι βιδες που εβαλες μου φαινονται για απλες ξυλοβιδες(?)
Πολυ συντομα θα σκουριασουν και η σκουρια θα σταζει στο νερο.
|
||||
|
||||
![]()
σπυρο μου ειπαν ειναι ανοξειδωτες τωρα τι να πω..Nα παλεψω λιγο τη συνδεσμολογια μη μπερδευω το ενα με το αλλο και θα ρωτησω για σιγουρα για τις βιδες μην με κοροιδεψαν..και αν ναι θα τις αλλαξω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακόμα, εγώ θα έβαζα και από ένα λεπτό λαστιχάκι σε κάθε βίδα (ή δεματικό) μεταξύ φουρφούρι και καπάκι, ώστε να μην μου δουλέψει το καπάκι σαν αντιχείο, για τον θόρυβο των μοτέρ από τα 3 φουρφούρια.
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε αν πιανει τις βιδες, μαγνητης.
Για καλυτερο οπτικο (αλλα και απο θεμα σκονης) αποτελεσμα, καλο θα ηταν να εβρισκες και εβαζες fan filters.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια χιλια ευχαριστω..τα συνδεσμολογησα οπως μου ειπες στο σχημα και τωρα θα τσεκαρω αν παιζει
θα ποσταρω εντος ολιγου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψυξη | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-08-10 00:21 |
ψυξη | VLASIS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 21-04-10 22:23 |
ψυξη | chris129 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 24-04-07 18:46 |
ψυξη/θερμανση | mikele | Δίσκοι | 29 | 02-06-06 10:27 |
ΨΥΞΗ | steve_ier | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 03-06-04 19:34 |