|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να προσθεσω μονο οτι τα gertrudae ηταν η πιο αποτυχημενη επιλογη που εχω κανει ποτε.
Ηδη απο την 3η -4η μερα στο ενυδρειο αγριεψαν μιμουμενα τα CPD και εξαφανιζονται πανικοβλητα ακομα κι αν περασω 5 μετρα μακρια απο το ενυδρειο τους. Αδιαφορα, αχρωμα και αγριμια....το χειροτερο μου ! Μια που τα εβαλα στο ενυδρειο και μια που τα ξεχασα. Ουτε γυρισα να τα ξανακοιταξω... απογοητευση σκετη. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ αξιοπερίεργο!
Πριν πόσο καιρό εγινε η μεταφορά απο το 400αρι στο 200αρι;
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να ειναι κατασκοπος απο εξωψαρογηινους..
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γι αυτο ακριβως το λογο και δεν το κανω ! και δεν θυμαμαι να εβαλα οτι δηποτε σε αυτο το ενυδρειο πριν την εμφανιση του μικρου gertrudae. Αλλα αφου εχω Gertrudae στο θρονο , απο εκει προερχεται σιγουρα.. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Οτι να'ναι. Για καποιον λόγο καταλαβα οτι τα ψαρια του συγκεκριμένου είδους μεταφερθηκαν απο το ενυδρείο που εμφανιστηκε το ψαράκι κ μετά απο καιρό ανακάλυψες αυτό! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
raven μηπως εχεις κοινα εργαλεια ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αλλα δεν νομιζω να μπορουν να μεταφερθουν αυγα ψαριων με τα εργαλεια. Σιγουρα με καποιο μικρο φυτακι περασε απο το ενα ενυδρειο στο αλλο και δεν το θυμαμαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Raven μπορει να εκανες ενα κλαδεμα στον θρονο και να ειχε στο ψαλιδι ενα κομματακι μοςς και να το εβαλες μετα στο γαριδαδικο να κλαδεψεις κατι αλλο και τσουπ να το αυγουλακι ειναι λιγο ακραιο αλλα εχει γινει με ασθενειες και αλλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pseudomugil gertrudae | mpoumpoula | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 11 | 28-02-11 01:50 |
Ερώτηση για Pseudomugil | torren | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 6 | 20-11-10 20:49 |
νεο set up για pseudomugil furcatus | areti | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 7 | 17-11-10 22:14 |
Παρθενογεννηση Σαλιγκαριών ... !!! | fotis80 | Σαλιγκάρια | 7 | 13-02-10 15:11 |