|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() λες και διαβαζα συνταγη για τον τελειο πουρε... ![]() Παράθεση:
που τις βρισκεις????? ![]() κι αντε μια φορα τις παρηγγειλες...καποιος σου εδωσε...καπως εγινε....μετα???
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως δε χρειάζεται να ανανεώνουμε τις μύγες αλλά την τροφή τους; Κάθε πότε πρέπει να την αλλάζουμε ή να προσθέτουμε καινούργια; Λογικά από τις νέες drosophila που γεννιούνται, αν αφήνουμε μερικές, θα ανανεώνεται ο πληθυσμός τους.
Επίσης, σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγικότητα και τον ρυθμό ανάπτυξης της καλλιέργειας, είναι η θερμοκρασία, η τροφή που του δίνουμε και ο υπερπληθυσμός.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ααα...σαν πρωτη υλη εχουμε τις δικες μας μυγες απο εκει και περα.....οκ...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αφηνεις μια μπανανα εξω και γεμιζει μυγες
αν θες εκει που ειναι γεματη μυγακια εκλωβιζεις καποια σε ενα κουτακι αν παλι δεν θελεις αφηνεις τα σκουληκακια που εχει πανω η μπανανα να μεγαλωσουν τα σκουληκακια ειναι οι νυμφες που γενησαν οι μηγες πανω στη μπανανα αποτι καταλαβαινω αν βαλεις αντι για μπανανα κατευθυαν το κυπελακι με την τροφη θα γινει το ιδιο |
|
||||
|
||||
![]()
ποιανει η μπανανα σκουλικι ?
|
||||
|
||||
![]()
μου ειπαν οτι πιανει
πριν δυο μερες αφησα μια εξω και γεμισε με τις συγκεκριμενες μυγες αλλα ακομα για σκουλικι ειναι νωρις θα ενημερωσω αν ενδιαφερεται καποιος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|