|
|
||||
|
||||
![]()
Στα φιλτρα δισκοενυδρειων ενδιαφερει περισσοτερο η χωρητικοτητα σε υλικα και η ποιοτητα των υλικων παρα η ροη.
Δεν βοηθαει η απαντηση τον Σωτηρη.
|
|||
|
|||
![]()
30 λιτρα βιολογικο (μονο 10 χυμα σιποραξ) με 1200λιτρα ανα ωρα (eheim 2075) πως τα κρινεις σπυρο? η οποιος αλλος εχει αποψη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το εσωτερικο ειναι μονο σφουγγαρια και το 2075 με βιολογικο υλικο!
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ απο φιλτρανση εχεις (στο 2075) 2 λιτρα μηχανικο mechpro, 2 λιτρα βιο-μηχανικο biomech και 2 λιτρα βιολογικο substrat. συν μισο λιτρο προφιλτρο.
Και το εσωτερικο. http://www.petcumulus.gr/products/CA...49-2-24023.jpg Εγω θα εκανα μετρησεις NH3 NO2 καθε μερα μεχρι να σιγουρευτω οτι καλυπτουν το ταισμα και δεν γινονται peak Και ΝΟ3 PO4 πριν την αλλαγη για τον ιδιο λογο.
|
||||
|
||||
![]()
Οπως τα ειπες αλλα αντι για biomech εχω siporax και σε λιγες μερες λεω να βαλω και 1-2 λιτρα siporax στο εσωτερικο φιλτρο.Τωρα για τα NO2 NO3 και PO4 ειναι μια χαρα ειχα ενα θεμα με τα φωσφορικα αλλα τωρα ειμαι οκ.Τεστ για αμμωνια δεν εχω ακομη.Τι επρεπε να κανω δλδ?
------------------------- Επρεπε να εχω περισσοτερη βιολογια?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 30-04-11 στις 09:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο μετρας ΝΟ2 και ΝΟ3 και φωσφορικα? Το τεστακι αμμωνιας ειναι πολυ σημαντικο
![]() Η ισχυρη βιολογικη φιλτρανση ακομα και σε οριο υπερβολης σε δισκους ειναι κατι πολυ καλο!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ΝΟ2=0 και ΝΟ3=0-20 με στικ της Api και τα φωσφορικα=0,25 με υγρο τεστ της Api τεστ για αμμωνια θα παρω.Πως θα μπορουσα τα αυξησω την βιολογια να βαλω και αλλο φιλτρο?Η πρωτη σκεψη ειναι να βαλω στο εσωτερικο φιλτρο βιολογικο υλικο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταισμα........... | GENITORAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-09-09 18:00 |
Ταισμα? | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 05-03-08 01:36 |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 10-11-07 19:36 |
ταισμα | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-02-07 22:12 |
Ταισμα δισκων | smoof | Δίσκοι | 54 | 29-08-05 14:41 |